Most szól:
Vezeti:
×
2020.01.12 Vasárnap . 10:51

Jennifer Lopezt választották a Versace kampányarcának

Alig kezdődött el 2020, de az örök díva, azaz Jennifer Lopez ismét odatette magát, és olyan fotósorozat készült róla, amitől tátva marad a szánk!

Bizonyára még azok is emlékeznek Jennifer ikonikus divat pillanatára, akik nem követik a mindennapi trendeket. A 2000-es években a Grammy-gálán az énekesnő egy igazán arcpirító zöld Versace kreációba érkezett, amivel beírta magát a történelem vörös szőnyeges szettek legjobbjaiba. Zöld ruhája az esemény után sem került feledésbe, ugyanis nem olyan régen ismét láthattuk rajta az ikonikus ruha felturbózott változatát, amivel felrobbantotta az internetet.

 

 

Idén pedig ismételten a Versace kapcsán került a képmegosztó portálok élére. A márka 2020-as tavaszi kollekciójának arca nem más lett, mint az 50 éves istennő, Jennifer Lopez!

A fotósorozat kapcsán Donatella Versace elárulta, hogy a futurisztikus kampány a sztárokat ünnepli és az olyan feledhetetlen Versace pillanatokat, mint pl. amit Jennifer Lopez tett ikonikus zöld ruhájával a márka történelmében. A képek láttán pedig bátran kijelenthetjük, hogy telitalálat volt az énekes-színésznőt választani a kampány fotózására!

 

 

 

 

 

 

Forrás: footwearnews

Lead kép: Instagram @versace