Most szól:
Vezeti:
2017.11.19 Vasárnap . 15:05

Sokszor ők viszik vásárra a bőrüket!

Kevés színész mondhatja el magáról, hogy egy filmben minden jelenetet ő játszik el. Sőt, a pletykák szerint Jackie Chan az egyetlen, aki nem használt sosem kaszkadőrt, vagy dubilőrt. Mások a rázósabb, sérülésveszélyes, vagy valamiképp speciális részekhez keresnek egy profit, aki pontosan olyan fizikai adottságokkal rendelkezik, mint maga a sztár. Nézd meg őket, hogy festenek egymás mellett!

Chris Hemsworth és Bobby Holland Hanton

@Eastnews @Eastnews

A Thor egyes jeleneteihez érthetően kell a dublőr. Egyébként Bobby-nak koránt sem volt egyszerű dolga, heti 18 órát kellet edzeni, hogy olyan izomzatra tegyen szert, mint amilyen Chris-nek van.

Tom Hardy és Jacob Tomuri

@Eonline @Eonline

A Legenda című filmben Tom, egyszemélyben egy ikerpárt alakít. Azokhoz a jelenetekhez, ahol mindkét iker látszik, természetesen dublőrre volt szükség.

Natalie Portman és Sarah Lane

@Eonline @Eonline

Natalie közel 10 kilót fogyott, hogy eljátszhassa a mentális betegséggel küzdő balerina szerepét és táncleckéket is kellett vennie. Ugyanakkor a koreográfia nehezebb részeit egy profi táncosnő csinálta meg.

Penélope és Mónica Cruz

@Eastnews @Eastnews

A színésznő dublőre saját húga volt a Karib tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című forgatásán. A beugrásra azért volt szükség, mert ekkor Penélope már állapotos volt.

Dwayne "The Rock" Johnson és Tanoai Reed

@Imgur @Imgur

Bizony még, egy olyan izompacsirta is, mint a Szikla, néha dublőrt használ

Forrás: brightside