Most szól:
Vezeti:
2019.04.13 Szombat . 05:00

Mozis hétvége a Petőfi Rádióval

Játssz te is április 13-án és 14-én a Petőfi Rádióval, hogy tiéd lehessen egy páros jegy a Mia és a fehér oroszlán c. film premier előtti vetítésére a Big Bang Media jóvoltából (április 17. Lurdy Ház 18:00).

A tízéves Mia élete fenekestül felfordul, miután a családja úgy dönt, elhagyják Londont, és egy oroszlánfarmon kezdenek dolgozni Afrikában. Amikor megszületik Charlie, a gyönyörű fehér oroszlán, a kislány újra rátalál a boldogságra, és különleges barátságot köt az állatkölyökkel.

Miután azonban Charlie betölti harmadik évét, Mia élete újra a feje tetejére áll, a kislány ugyanis rábukkan a nyugtalanító titokra, amelyet az édesapja megpróbált elrejteni előle. Miát a hatalmába keríti a félelem, hogy Charlie-nak baja eshet, ezért inkább megszökik vele. A két barát hihetetlen kalandra indul a dél-afrikai szavannán, hogy találjanak egy helyet, ahol az oroszlán szabadon élheti az életét.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a film, akkor hallgasd mindenképp ezen a hétvégén is a Petőfi Rádiót, hogy ott lehess a Mia és a fehér oroszlán premier előtti vetítésén.

A hivatalos játékszabályzatot ITT találjátok.

Kép: IMDb