Most szól:
Vezeti:
7kor nálam

7kornálam! 7kornálam! – Második évad

A 7kornálam! vendége az utánozhatatlan Rúzsa Magdi

„Váratlanul ért az, hogy ekkora szeretettel fogadtak.”
 

A 7kornálam! vendége ezúttal Rúzsa Magdi, aki kendőzetlen őszinteséggel beszélgetett Dallos Bogival. Az énekesnő fantasztikus sikereket ért el az elmúlt években, de Magdi elárulta, hogy eleinte korántsem volt biztos abban, hogy ez így lesz. „Azt gondoltam, hogy el fogok vérezni, csúnyán…”– elevenítette fel Magdi a kezdeteket, mikor is Kishegyesről Budapestre érkezett, hogy énekesnő legyen belőle.

Ma már tudjuk, hogy a félelem alaptalan volt, hiszen Magdi azóta is Magyarország egyik legsikeresebb és legkedveltebb előadója. Az énekesnő azonban azt sem rejtette véka alá, hogy a gyorsan jött sikernek és rivaldafénynek, megvoltak a maga hátulütői. Hiszen, habár szerencsére voltak és vannak olyanok, akik a kezdetektől fogva teljes vállszélességgel Magdi mögött állnak, de akadtak olyanok is, akik lemorzsolódtak a baráti körből. „Eltelt nagyon sok év, amikor óriási csalódások miatt, nagyon bezártam…nem is mentem nagyon sehová, erről sosem beszéltem senkivel.”– mesélte őszintén az énekesnő. Magdi beszélt a hosszan tartó útkeresésről is, mikor a nagy áttörés után szembe kellett nézni-e azzal a kérdéssel, hogy ki is ő valójában. Illetve az is szóba került, hogy mikor érezte magát először igazán boldognak és elégedettnek, előadóként.

A játék természetesen ezúttal sem maradhatott el, így a komoly hangvételű témák mellett a nevetés is helyet kapott az interjúban. Lesz szó kamaszkori lázadásról, kedvenc testrészről és a bűnös nasikról is.

Ha nem szeretnétek lemaradni a 7kornálam! következő részéről, nézzétek hétfő este 21.05-től az M2 Petőfi TV műsorát!