Most szól:
Vezeti:
2019.05.30. Csütörtök 11:52

Oroszországi turnéjáról mesélt a Cloud9+

Segítettünk bepakolni, most elmesélik milyen volt az orosz turné.

Keletnek vette az irányt a Cloud9+ zenekar, ugyanis az oroszországi Moszkvába és Szentpétervárra hívták meg őket fellépni egy svéd zenekar elé. A bepakolásban segítettünk a srácoknak, vagyis egészen pontosan a frontembernek Szivák Zsoltinak. Csiti az M2 Petőfi TV műsorvezetője ugrott fel hozzá, hogy tuti minden bekerüljön a bőröndbe.

Egy ilyen útnak indítás után nem hagyhattuk ki azt sem, hogy a srácok elsőként nekünk számoljanak be a kinti élményekről, így Zsolti és a gitáros Tóth Berci szerda este az Én vagyok itt!-be látogatott. Elmesélték, hogy mennyire profi fogadtatásban volt részük, meséltek egy rajongóról, aki egészen a hoteljükig ment, hogy ajándékokat adjon nekik, illetve néhány városnézési tippet is elárultak a nézőknek. A koncertek fantasztikusan sikerültek, erről a zenekar és a srácok közösségi oldalai is árulkodnak, ahol láthatjuk, hogy a tömeg minden dalnál megőrül. Megannyi orosz rajongó torka szakadtából énekelte a magyar együttes slágereit... ez úgy gondoljuk elképesztő élmény lehetett. Moszkvában és Szentpéterváron is közel ezer fős, teltházas klubokban játszottak egy svéd banda előzenekaraként.

Ekkora siker után nem is kérdés, hogy az orosz közönség tárt karokkal várja vissza a Cloud9+-t és reméljük erre hamarosan sor is kerül majd.

Ha lemaradtál az interjúról és Zsolti zseniális piros usankájáról, nézd vissza most!