Most szól:
Vezeti:
×
2019.06.05 Szerda . 13:33

Nemesfém - új videoklip érkezett a yesyes zenekartól

Hihetetlen tempóra kapcsolt a yesyes. Vajon mennyi adrenalint ad a siker? És mennyire kell hozzá az elszántság?

A nemzeti összetartozás napján, június 4-én adott egy nagyszabású koncertet az akváriumban a yesyes zenekar, akiket például korábban már A Dal című műsorban is láthattatok. A buli első körben akusztiknak indult, azonban a srácok, Szabó Ádám és Katona Tamás rájöttek, hogy nehogymár az Akváriumban ne zúzzanak egy óriásit, így "rendes" koncertté avanzsálódott az esemény.

 

 

A rajongók hallhatták a most megjelent, Nemesfém cím dalt is, melyhez klip is készült, amit a Budapest Parkban forgattak. A yesyes még a Brains előtt léphetett fel egyik este a Parkban, ahol az új, lyrics videót is leforgatták.

 

 

A formáció két tagja elárulta, hogy a dalszövegnek és a klipnek most nincsen sok köze egymáshoz, illetve a Száraz Bence által írt szöveget is mindenki úgy értelmezi, ahogy csak szeretné. Katona Tomi szerint például a motivációról szól és arról, hogyha van valakinek egy célja az életben és elég kitartóan küzd azért, akkor senki nem taszíthatja le őt az oda vezető útról.

A srácok arról is meséltek, hogy mit szólt a közönség a magyar nyelvű dalhoz, hiszen ezen és még egy dalon kívül az összes számuk angol nyelven íródott. Szabó Ádám és Katona Tamás kedd este az Én vagyok itt!-ben vendégeskedtek, ahol többet elárultak a klipről és az új dalról. Ha lemaradtál, nézd vissza most!

A yesyes a Petőfi Rádió Minek nevezzelek című műsorában is feltűnt, az ott készült interjút ITT hallgathatjátok vissza.