Most szól:
Vezeti:
2019.08.05. Hétfő 13:56

Nyári programajánló Kovács Dórival

Jöjjön az utolsó nyári programajánlónk, riporterünkkel, Kovács Dórival, aki már inkább a nyár végére fókuszált.

Én igazi nyári gyerek vagyok, imádom akár a forró napokat is. Ebből adódóan, amikor csak tehetem, irány a strand. Ha csak annyi időm van, hogy munka után után csobbanjak, akkor mindig a Palatinus mellett döntök. Ezt azért szeretem, mert sok medence közül választhat az idelátogató. Hűvösebb napokon benti és szabadtéri termál, szórakozásra hullám és élmény, sporthoz pedig a 40 méteres úszómedence vár rám, tehát a munka utáni relaxációhoz minden adott.

Ha egy teljes napom szabad, akkor a Velencei-tóhoz szoktam leugrani, a cél pedig a Sport Beach Gárdonyban. Ez a hely mindössze 45 perc alatt elérhető vonattal vagy autóval Budapestről, rendkívül családbarát, tiszta, és igazi retró strandételek várnak. A tó aránylag rövid idő alatt körbe is bringázható, vagy a windsurf-re is felpattanhattok, amit volt már szerencsém kipróbálni a helyszínen.

Ha már a vízi sportoknál tartunk, a munkámból adódóan volt szerencsém meglovagolni a hullámokat wakesurf-ön, amit a Tisza-tónál tudtok kipróbálni szeptember végig.

Programajánló_Dóri_képek_1

Viszont ha esős napon vagy télen szeretnétek az imént leírtakhoz hasonló dolgot művelni, akkor irány a budapesti Aquaworld, hiszen ott egy hullámmedencében van lehetőség deszkára állni.

Programajánló_Dóri_képek_2

Ha el tudunk tölteni egy kis időt erdőben a mobilunk nélkül, bizonyítottan feltöltődünk energiával és sokkal stresszmentesebbek leszünk. Ezért, amikor csak tehetem, próbálok elszakadni a város zajától, Pomázról vagy Szentendréről indulva felkeresem a gyönyörű Pilis-hegység valamely szegletét. Innen már karnyújtásnyira van Visegrád is, ahol megtömhetjük a bendőnket pisztránggal és hogy a szórakozás se maradjon el, egy nyári bobozással feldobhatjuk a hangulatot.

Programajánló_Dóri_képek_3

Programajánló_Dóri_képek_4

Ha augusztus, akkor a Strand Fesztivál sem maradhat ki a listámból, azon belül is a Petőfi Zenei Díj, ahol természetesen idén is ott leszek, hiszen a korábbi évekhez hasonlóan szuper hangulat ígérkezik idénre is. Az pedig már csak hab a tortán, hogy az Én vagyok itt! adásai idén is a Strandról fognak jelentkezni, szóval már most stoppolhatjátok azidőre a távirányítót!