Most szól:
Vezeti:
2019.08.07. Szerda 07:52

Járai Márk is fellép a Sziget fesztivál nyitónapján

Az tuti, hogy egy gombostűt sem lehet majd leejteni a Sziget fesztivál első napján, hiszen sold outos lett a szerdai nap.

Ismét eltelt egy év, így újra megnyitotta kapuit a Sziget Fesztivál, sok érdekes és izgalmas programmal karöltve. Évről évre az M2 Petőfi TV csapata is kilátogat a Hajógyári-szigetre, hogy jobbnál jobb anyagokkal kápráztassunk el titeket, illetve, hogy minél több kulisszapillanatot megmutathassunk. Idén sem lesz ez másként, számos interjúval, anyaggal, fotóval és videóval készülünk nektek, ha esetleg valamiért otthon kellett maradnotok.

  

Minden napra hozunk majd egy programajánlót, amiben szuper koncertekre küldünk el titeket, illetve eláruljuk mi lesz aznap este az Én vagyok itt!-ben, hátha a kedvenc előadóddal is láthatsz majd egy interjút.

Szerda este riporterünk Sütő Dani fog élőben jelentkezni a Szigetről, aki ad egy rövid hangulatjelentést, elárulja éppen ki játszik a Nagyszínpadon, illetve, hogy mi jót csinált egész nap. Mutatunk nektek ezen kívül egy szuper divatanyagot, amiben Rácz Barbi, a Barbi blogja szerkesztője fog felvonultatni 5 szuper trendi szettet, amiben bátran kisétálhatsz a Szigetre. Középpontban az övtáskák lesznek! Végül de nem utolsó sorban pedig ellátogatunk Járai Márk akusztikus koncertjére is, aki a Halott Pénz mellett szólóban is megmutatja majd mit tud. Márkkal egy rövid interjút is készítünk.

Érdemes lesz ma este is velünk tartani, 21.05-től az M2 Petőfi TV műsorán!

Fotó: Sziget Fesztivál