Most szól:
Vezeti:
2019.08.24. Szombat 10:37

Jobbnál jobb programokkal zárja kapuit a Strand Fesztivál

Élvezzétek ki a szombati napot is a Balaton partján!

Utolsó napjához érkezett a Strand Fesztivál, azonban ez nem egyenlő azzal, hogy a szombati napon már nem lesz mit csinálni, hiszen szuper koncertekkel és programokkal vár ezen a napon is a nyár utolsó nagy fesztiválja. Mutatjuk is, hogy miket nem érdemes kihagyni semmiképp!

A szombati napon Péterfy Bori nyitja a Nagyszínpadot, akit Byealex és a Slepp követ. Ezután jön az ultra brutál zúzda, ugyanis fellép a Nagy-Szín-Pad! győztes USEME is. Őket követi PZD-győztes Halott Pénz, majd Steve Aoki zárja egy fantasztikus show-val zárja az estét.

Az Ötöslottó színpadon a Nagy-Szín-Pad! jelölt The Bluebay Foxes melegíti be a színpadon, azt követően pedig az Ivan & the Parazol és a PZD-jelölt Blahalouisiana zenél. Az este hangulatáért a Quimby, valamint a Szabó Benedek és a Galaxisok felel, a hajnal pedig Metzker Viki és Andro kezében lesz.

A Magenta Színpadon is óriási bulik ígérkeznek, ugyanis a Chainbridge Poppal indul a nap, akiket a Nagy-Szín-Pad! jelölt KosziJanka és a USNK követ. Ezután színpadra lép a Hősök, a Best of Geszti, Krúbi, majd egy óóóóóriási Necc Party-val zárul a Strand.

A Tábortűznél az AWS frontembere Siklósi Örs, Lenthár Balázs, Hangácsi Márton és Kovács Pál zenélnek majd.

Természetesen az esti Én vagyok itt!-et sem ér elszalasztani 21.05-től az M2 Petőfi TV műsorán, íme a szombati nap tartalmából:

- Halott Pénz interjú és koncert

- koncert előtti utolsó pillanatok a Strandon

- USEME koncert és interjú

- partybusz a Strandon

- USNK koncert és interjú

- detox jóga

- afrikai kézműveskedés Senaval

- Hősök koncert és interjú

- festőiskola a Blahalouisianaval

- hogyan dolgozik a PTV stábja

- fesztuválösszegzés Lobenwein Norberttel

- Jonas Blue interjú

- Hangácsi Márton interjú és élő zene

- számháborúa Balatonban

- Irie Maffia interjú

- Anne Marie interjú

Fotó: Rockstar Photographers