Most szól:
Vezeti:
×
2019.08.28 Szerda . 10:57

Szombaton téged is vár az MVM Zenergia a Bazilikánál!

Vegyél részt egy egészen különleges zenei találkozáson!

Az MVM Zrt. idén negyedik alkalommal rendezi meg a Zenergia névre keresztelt szabadtéri, zenei koncertjét, ahol egyszerre találkozik a könnyű- és klasszikuszene, valamint a jótékonyság. A rendezvénynek a Bazilika előtti Szent István tér ad otthont, ami már önmagában is egy lenyűgöző környezetet biztosít. Augusztus 31-én 20 órától a belvárosban felcsendülnek majd Liszt Ferenc, a Queen, Mozart, Piazzolla, Paganini, Edith Piaf és a Margaret Island művei is. A műsort a Bazilikára vetített fényfestés teszi még különlegesebbé.

A héten mi is foglalkozunk az Én vagyok itt!-ben a rendezvénnyel, több fellépő is megszólal majd. Szerdán például belepillanthattok Balázs János és Sárközy Lajos zenekari próbájába, láthtjátok Gyémánt Bálint jazzgitáros hogyan készül,illetve megszólal Miklósa Erika operaénekesnő is. Csütörtökön elkísérjük egy ruhapróbára Harcsa Veronikát, illetve bepillanthatunk otthonába, amint épp egy Edith Piaf számot gyakorol. Szombaton pedig természetesen kinn leszünk mi is a helyszínen és minél több izgalmas kulisszapillanatot igyekszünk nektek megmutatni.

A koncerten fellép még Vigh Andrea hárfaművész, Snétberger Ferenc és Gyémánt Bálint gitárművészek, Devich Gergely gordonkaművész és Pálfalvi Tamás trombitaművész.

Nézzétek minden nap 21.05-től az Én vagyok itt!-et az M2 Petőfi TV-n, hogy minél többet megtudjatok a rendezvényről, szombaton pedig találkozzunk a Bazilikánál!

További részletekért keresd fel a Zenergia weboldalát, vagy látogass el az esemény Facebook-oldalára!