Most szól:
Vezeti:
2019.09.03 Kedd . 18:32

Különleges kapcsolat ihlette Deniz új klipjét

Azóta a rapper is másként látja a világot.

Másként Látom - ezzel a címmel jelent meg Deniz új videoklipje, melynek szövege egy kötelező olvasmány is lehetne. Pokolian őszinte és rengeteg igazságot rejt. Mindaddig nem tudja az ember, hogy mi az ami fontos neki az életben, míg nem éri egy akkora öröm, vagy nem éri egy akkora változás, amikor megtapasztalja, hogy ő végülis erre várt egész életében és nincs ennél fontosabb a világon. A rapper elmondja a klipben, hogy rengeteget csúfolták fiatal korában, hogy "nem telt neki menő cuccokra", rengetegszer kelt hajnalban, hogy dolgozni menjen és hogy akkoriban a pénz, a siker és a hírnév volt neki a legfontosabb. Ez mindaddig így ment, míg meg nem ismert valakit, akitől végül megszületett a gyermeke és akkora a boldogság, hogy régen ezt elképzelni sem tudta volna. Deniz érzi, hogy most célba ért és számára nincs is a világon fontosabb a családnál.

Az új klip megjelenésének dátuma is különleges, hiszen augusztus 27-én jött ki, amikor a rapper a 33. születésnapját ünnepelte. A videó alá ezt írta a zenész: "Augusztus 27. 11 óra. 33 évvel ezelőtt pontban ekkor születtem, idén pedig apa lettem. Valamiért úgy éreztem ennek a dalnak a születésnapomon kell megjelennie. Folyamatosan változik minden, ez tartja mozgásban az egész világot, én is változok, máshogy látok sok mindent mint régen. Más dolgok fontosak, más dolgok mozgatnak. De minden pont úgy jó ahogy van, meg ahogy volt!"

Az új klipről élőben is beszélgetünk majd Denizzel, hiszen péntek este az Én vagyok itt vendége lesz 21.05-től az M2 Petőfi TV műsorán. Érdemes lesz velünk tartani, addig pedig hallgatni a dalt ezerrel!