Most szól:
Vezeti:
2019.10.16 Szerda . 23:12

Az erő legyen veled! – Csiti a jedi-önkéntes

A Coshelp  Egyesület rendszeresen látogatja a Szent László Kórház Gyermekhematológia és Őssejt-transzplantációs Osztályán lévő gyerekeket, méghozzá Star Wars szereplők, szuperhősök és mesefigurák bőrébe bújva.

Csiti: „Az első három mondatnál azt éreztem, hogy elcsuklik a hangom a meghatottságtól és könnybe lábadt a szemem, de amikor láttam, hogy milyen örömmel és mosolyogva fogadnak erőt merítettem és összeszedtem magam… „

Kiderült, hogy Csiti a forgatás végeztével se ment haza addig, amíg nem köszönt be az összes kisgyerekhez. Volt aki az állatos matricás albumát mutatta neki, volt aki az anyukájával Marvel-filmeket nézett. majd találkozott egy olyan kisfiúval is, aki épp playstationözött, ráadásul Csiti nagy kedvencével a FIFA focis játékkal.  Nagy taktikai megbeszélésekbe folytak és ekkor érezte magán Csiti is, hogy teljesen felszabadult. A kis srácok nagyon boldogok voltak, hogy bejött egy jedi lovag, akitől lehetett kérdezni, őt még tanácsokat is adott.

Juli elmondta Csitinek, hogy  nagyon örültek a gyerekek és a szülők is. Kiemelte, hogy mindenki érezte és látszott, hogy Csiti  szívvel-lélekkel látogatta meg őket, úgyhogy máskor is tesznek majd közös látogatásokat.

Ha te is szeretnél csatlakozni a Coshelp-esekhez, akkor bátran jelentkezz náluk.   Szuperhősökre mindig szükség van!