Most szól:
Vezeti:
×
2019.11.23 Szombat . 15:41

Mongooz and the Magnet EP Release Show a Toldiban

Hey Boy! – új dal a pécsi norvég-magyar-ír triótól

Hey Boy! – új dallal és klippel jelentkezett a pécsi norvég-magyar-ír trió, a Mongooz and the Magnet. A banda most tér vissza elvonulásáról, és azonnal a Toldiban kezd, egy koncerttel. Pató Marci interjúja a fellépés előtt az elmúlt hónapok turnéiról, próbáiról és stúdiózásáról az Én Vagyok Itt!-ben!

A zenekar egyébként hamarosan bemutatja legújabb kislemezét, amin tulajdonképpen már évek óta dolgoznak. Az első album megjelenése után, ezúttal kicsit más, újabb hangzást kerestek, miközben viszont fontos maradt számukra, hogy ne veszítsük el az eredeti "mongooz soundot" sem. "Jó hírünk van, nagyon úgy tűnik, hogy megtaláltuk, amit kerestünk és büszkék vagyunk a végeredményre. Most már csak azt reméljük, hogy Ti is ugyanúgy fogjátok szeretni, mint mi. " - mondja a zenekar, akinek tagjai új dalokat, új "soundot" és szuper vendégelőadókat vittek a buliba.

Petőfi Pódiumban - Ian O' Sullivan és Magnus Maloy.Az ír Ian O'Sullivan és a norvég Magnus Maloy egyéni portréja rajzolódik ki a Petőfi Pódium adásában. Két orvos, két szerelmes barát és egy fiatal családapa hétköznapját mutatjuk be úgy, ahogy még biztos nem láttad. Közben rögzítettük a Petőfi Pódiumon adott akusztikus koncertjüket is.