Most szól:
Vezeti:
2019.12.07 Szombat . 07:00

Akusztik Legendák: Piramis

A 45 éves zenekar klasszikus dalai úgy, ahogyan még soha! A legendás zenészek igazán utánozhatatlanul varázsolják elő a klasszikus hangszerekből is a Piramis-hangzást - kicsit másképp! Hallgasd és nézd meg a Piramist az Akusztik Legendákban 2019. december 8-án 22:00-kor a Petőfi Rádióban és december 9-én 22:15-kor az M2 Petőfi TV-n!

A jövőre 45 éves Piramis zenekar rendhagyó műsorral kedveskedik a rajongóinak az Akusztik Legendákban.

Akusztikus hangszerekkel szólaltatja meg az olyan klasszikusokat, mint az "Ajándék", a "Kívánj igazi ünnepet" vagy a "Becsület". És így is fantasztikusak! Nézz bele már most az Akusztikba!

 

Jelenleg Závodi János, Köves Miklós őstagok mellett Vörös Gábor basszusgitárossal, valamint Nyemcsók János „Csoki” énekessel kiegészülve turnézik a 2009-ben megújult Piramis. A  koncerteken a zeneszerző-billentyűsről, a zenekar örökös tagjáról, Gallai Péterről is megemlékeznek zenésztársai.

Az Ausztik a Piramissal páratlan hangulatú koncertet rögzített. Csak az M2 Petőfi Tv Youtube-csatornáján már vasárnap 17 órától megnézheted az Ajándék c. dalt úgy, ahogy az Akusztikban szól majd. A visszaszámlálás szombaton éjjel kezdődik! Katt, hogy le ne maradj a premierről!

A teljes adást hétfőn este az Én Vagyok Itt!-után láthatod.  Akusztik-Legendák: Piramis. 2019. december 8-án 22:00-kor a Petőfi Rádióban és december 9-én 22:15-kor az M2 Petőfi TV-n.