Most szól:
Vezeti:
×
2019.12.16 Hétfő . 12:39

Road Movie - Visszajövök - a Bagossyak Erdélyben

Visszajövök. Erdélyi Road-Movie a Bagossy testvérek kedves helyeivel. Klip-premier meg Norbi és Laci ma este az Én Vagyok Itt!-ben!

Hazai szerzőket és előadókar kért fel a VOLT FILM, a Road Movie produkció gazdája, hogy olyan dalokat írjanak, amelyekben a hozzájuk legközelebb álló tájak, régiók, falvak vagy éppen városok elevenednek meg. Az így született dalokhoz neves zenei- és játékfilmes rendezők készítettek klipet. A Bagossy Brothers Company :Visszajövök c. daláhpz igazi erdélyi road-movie-t készített. A klipet és a dalt a ma esti Én Vagyok Itt!-ben láthatjátok először!

A klipben a Bagossy testvérek kedvenc erdélyi helyszínei tűnnek fel - de a főszereplő most nem Laci és Norbi. A videot 6 napon át forgatták Erdélyben. Vajon milyen érzés volt a két Bagossynak ilyen gyorsan bejárni gyerekkoruk kedves helyeit? És mit keresnek a klipben a farkasok?

Iskolai kórus is énekel a dalban - ha kíváncsi vagy a részletekre, néz meg az Én Vagyok Itt!-et - és minden kiderül! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, ma este 21.05