Most szól:
Vezeti:
2020.01.03. Péntek 10:25

Fesztivál TOP3!

Volt, Sziget, Balaton Sound, Strand - a legnépszerűbb fesztiválok, melyekre az Én Vagyok Itt!-tel minden évben elmehetsz! Összegyűjtöttük Nektek a tavalyi fesztiválnyár legizgalmasabb tudósításait!

Fesztiválozz kicsit velünk a tél közepén! Nézd újra az Én Vagyok Itt! riportjait és hangolódj 2020-as fesztiválszezonra velünk már januárban!

A sort magasan a Balaton Soundon készített Timmy Trumpet interjúnk vezeti. „Imádom a Balatont és imádom Budapestet” – mondja Timmy Trumpet – és elárulja: a barátnője magyar. Timmy már tanul magyarul, és lehet, hogy egyszer ide is költözik. „A magyar emberek szenvedélyesek és olyan keményen tudnak bulizni, hogy elképesztő”– mondja. Nézd ,meg, milyen bulit csinált ő a Balaton Soundon! Több, mint 85 ezren voltatok rá kíváncsiak 2019-ben az M2 Petőfi Tv Youtube-csatornáján!

De nem csak Timmyre voltatok kíváncsiak a Soundról! Csiti tudósítása a fesztivál második napjáról több, mint 82 ezer nézőt ingerelt kattintásra a Youtube-on. Weisz Fanni és férje, Hajmásy Peti mesél a fesztiválhangulatról. Te tudod, hogy a fesztiválhangerőnek köszönhetően a siketek is jól érzik a basszust? Fanni elmeséli, mlyen táncolni a Soundon! 

Rúzsa Magdi Strand-fellépését megelőzen adott interjút az Én Vagyok Itt!-nek. Nézz bele az Év Női Előadójának koncertjébe megint, és hallgasd meg Magdit arról, miért nem tudta személyesen átvenni a díjat a Petőfi Zenei Díj 2019 gáláján. Annak ellenére, hogy számtalan díjat mondhat már magáének, a Petőfi Zenei Díj Év Női Előadója cím mérföldkőnek számít számára. Kis összegzés Magdival élete első vajdasági koncertjétől a kis klubokon át a legnagyobb fesztiválok nagyszínpadáig. 36 ezerszer néztétek meg az interjút és a koncertrészletet az M2 Petőfi Tv Youtube-csatornáján!

Ne feledd: január-február: itt a nyár! 2020-ban is legyél ott a  legjobb fesztiválokon az Én Vagyok Itt!-tel!