Most szól:
Vezeti:
2020.01.07. Kedd 10:17

Csillagtengereken - jubilál az Intim Torna Illegál

Új klip a 10 éves jubileumra! Az Intim Torna Illegál az Én Vagyok Itt!-ben! Animáció, lírai szöveg, szerelem, szerepek és szerepcserék, vallomás és ígéret az ITI új klipjében! Nézd meg az Én Vagyok Itt-ben a klipet és a beszélgetést Dorogi Petivel, Bikali Sándorral és a klip animátorával, Barkóczi Noémivel!

Ő meg én - ketten úszunk át a vilg csillagtengerén - énekli Dorogi Peti a Csillagtengeren lebegve az ITI új klipjében, melyet Barkóczi Noémi készített. A zene és a szöveg Peti munkája, a klip Noémi lírai álma.  Vajon hogyan készült?

-  Három napot kaptam, hogy írjak két dalt - meséli Dorogi Péter - ennyit adott a család...végül két dal született. Ez az, amelyik szerintem is nagyon jól sikerült.

Noémi és Péter még sosem találkoztak, most dolgoztak először együtt, és Noémi teljesen szabad kezet kapott. És boldogan élt a lehetőséggel.

- Jó volt a brief - meséli Noémi - és inspiráló a dal maga is  - ami egyébként ritkán fordul elő.

- Mikor megláttuk a skicceket már tudtuk, hogy neki szabad kezet fogunk adni - meséli Bikali Sándor arról, hogy nézték át Noémi terveit a turnébuszban - hadd csinálja. Ez így biztosan jó lesz!

 

A zenekar komoly előkészületek után vág neki a 2020-as jubileumi évnek és az országos turnésorozatnak. Már tavaly novemberben meghirdették a helyszíneket és időpontokat.

Az Intim Torna Illegál (ITI)  2010-ben alakult. Alapítói: Dorogi Péter, Kiss Sándor, Nádasdi János és Gálos Ádám.

Első lemezük, a Cirkusz 2010-ben jelent meg. A második, a Kísérlet 2012-ben. 2014: harmadik lemez: Mindenkinek igaza van.

2016 szeptemberében a zenekar basszusgitárosa és menedzsere, Kiss Sándor kilépett az együttesből, helyére érkezett Bikali Sándor, aki máig a zenekar tagja. A negyedik, Élni jöttünk c. LP már az ő közreműködésével készült el tavaly.

Az első jubileumi koncert az Akvárium Klubban lesz február 14-én.  Vajon hogyan tudják visszaadni pl. a Csillagtengeren vizuális világát a koncerteken? Nézd meg a beszélgetést az Én Vagyok Itt!-ben!