Most szól:
Vezeti:
2020.01.10 Péntek . 12:05

Vad Magyarország 2: Vadlovak

Török Zoltán neve ismert a természetfilmes világban. Európai-, és amerikai csatornáknak forgatott, itthon pedig a Vad Magyarország- a Vizek Birodalma c. filmmel forrt össze a neve. Ljasuk Dimitry pedig a darvakról készített drónfilmjével lett ismert. Most elkísérte Török Zoltánt a Hortobágyra, hogy megmutassa: hogyan készült a Vadlovak! Exkluzív interjú a két filmessel az Én Vagyok Itt!-ben!

Ljasuk Dimitry darvakkal reptetett drónnal forgatott kisfilmje már több, mint 35 ezer megtekintéssel büszkélkedhet a Youtube-on.

Most viszont nem a madarak miatt ment Hortobágyra. Werkfilmet forgat - és saját bevallása szerint tanul - Török Zoltántól, a Vad Magyarország    2. epizódjának munkái során.

Hiába éjszakázik 80 ezer daru a forgatás helyszínél szolgáló tavon. Ljasuk Dimitryt és Török Zoltánt most a rókák érdeklik, hanem a rókák, amelyek megpróbálnak elejteni az éj leple alatt egy-egy madarat.

Török Zoltán nemzetközileg elismert természetfilmes. Régóta dolgozik európai és amerikai tévétársaságoknak is.

Nevét itthon legtöbben talán a Vad Magyarország c. film révén ismerik. Saját csatornáján  az első részt, a  Vizek Birodalmát pl. már több, mint 350 ezren látták.

Török Zoltán  most a kihalás szélén álló, gyönyörű hortobágyi vadlovakról készíti a Vad Magyarország második részét. Dimitry jóvoltából itt megnézheted, hogyan:

Itt pedig, hogy milyen is lesz majd a végeredmény:

A film már régóta forog, de még idén szilveszterkor is tartogatott meglepetéseket a stáb számára.

Az Én Vagyok Itt!-ben elmesélik, hogyan dolgoznak a pusztában, mennyi kitartás, türelem és szerencse kell ahhoz, hogy összeálljon egy jó természetfilm - és hogy mi hajtja őket újra és újra a vadonba. És persze azt is megtudhatod, mikor láthatod a Vadlovakat moziban!  Nézd meg a  beszélgetést  az Én Vagyok Itt!-ben!