Most szól:
Vezeti:
2020.01.21 Kedd . 09:39

Justin Bieber visszatért! Na de mit szólnak ehhez a rajongók?

2015 novemberében adott ki utoljára nagylemezt Justin Bieber. A Purpose című korongon hallhattuk a világsikerű “Sorry”-t és a “Love Yourself”-et, ám az óriási hisztéria nem tartotta vissza az énekest attól, hogy 2017 nyarán, stadionturnéja közepén visszavonulót fújjon. Na de mi történt vele azóta? Kiderül az Én Vagyok Itt! - ben!

Elképesztő, de január 18-án már 10 éve volt annak, hogy a borzas hajú kissrác megjelentette a “Baby” című dalt, amivel egyszerre a világ legimádottabb és leggyűlöltebb gyereke lett. Justin Bieberről egyszerűen mindenkinek volt, van, és lesz véleménye. Mindannyian végignéztük a hullámvölgyét Selena Gomezzel, buliztunk végig estéket a “Boyfriend”-re, emlékszünk az összes botrányára, és arra a számtalan alkalomra, amikor visszavonulót fújt - legutóbb két és fél évvel ezelőtt.

Na de mi történt Justinnal az elmúlt időszakban, azon kívül, hogy megnősült, és a vallás fontos szerepet kapott az életében? Mi vezetett a Yummy című, legújabb dalához, és hogyan reagált rá a közönség?

Mik a tervei a 2020-as évre? Justin Bieber visszatéréséről Erdős Viki, az egykori legnagyobb magyar rajongói oldal szerkesztője, zenei újságíró mesél nekünk  az Én Vagyok Itt!-ben.