Most szól:
Vezeti:
2020.01.27 Hétfő . 12:26

Hide The Pain Harold az Én Vagyok Itt-ben!!

Fájdalmat sugárzó mosolyát gyakorlatilag már az egész világon ismerik, nemrég pedig hivatalosan is az elmúlt évtized internetes mémjének megválasztották Hide the Pain Haroldot, azaz Arató Andrást! Az Én Vagyok Itt-ben ma megismerheted őt közelebbről!

Hide the Pain Harold - Arató András már több, mint 300 ezer követővel büszkélkedhet Fb oldalán. Ő az, aki TÉNYLEG minden közösségi oldalon ott van - és nem csak a kihívás kedvéért.

András karrierje egyetlen stockfotóval indult 10 évvel ezelőtt. A nyugdíjas elektromérnök különleges mosolya a neten kelt önálló életre mémek formájában - és az egész világban terjedt. Andrásnak kb. 5 évbe telt, míg tudomásul vette, hogy képmása tőle független, önálló életre kelt - és lassan rájött arra, hogyan hasznosíthatja a történteket.

Közösségi profilt hozott létre. Mikor a rajongók észrevették, hogy valós személy áll a  mém mögött, sorra kapta az eseménymeghívásokat. András kedveli, ha a rajongói fotózkodnak vele. Egy korábbi interjúban egyenesen úgy fogalmazott: jobb fiatalokkal szelfizgetni, mint a kortársaim egészségi panaszait hallgatni. Ma már az egész világon szívesen látják.

És mostantól valószínűleg még több felkérésre számíthat. Az Imgur-on választották az évtized mémjének. Megelőzte Grumpy Cat-et és a This is Fine mémeket is.

Vajon mennyiben változott meg az élete az elmúlt években? Mennyire keres jól az egyszeri stock-alany pártízezres honoráriumához képest? És mi a terve a következő évitzedre?

Arató Andárs - azaz Hide the Pain Harold - az Én Vagyok Itt-ben: