Most szól:
Vezeti:
2020.01.28 Kedd . 07:07

Liu Shaolin Sándor: Reméljük, a bíró jót fog aludni ma este!

A hétvégi debreceni Gyorskorcsolya EB-n kétszeres magyar győzelem született: 500 és 1000 m-en is a Liu testvérek hozták el az arany-, és az ezüstérmet is! Ráadásul összetettben is ők végeztek az első két helyen: az arany Liu Shaoangé, az ezüst Liu Shaolin Sándoré lett! A váltó aranyat viszont nem kapták meg, hiába értek be elsőként a célba...miért zárták ki őket? És mi volt a reakció? Nézd meg az Én Vagyok Itt! riportját ma este 21:05-től!

Az utolsó versenynapot töltöttük a Liu tesókkal Debrecenben a Gyorskorcsolya  EB-n. A verseny megint diadalmenet volt Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor számára.

A versenyek teltház előtt zajlottak. Közel 4000 néző szurkolt a debreceni Főnix Csarnokban - annyian, amennyien Montreálban követték a VB-t tavaly.

Kíváncsi vagy, hgy reagáltak a hírre, hogy Shaoang összetettben 77 ponttal elhozta az aranyat? És hogy mögötte 2 ponttal az ezüst Shaolin Sándoré lett? Nézd meg az Én Vagyok Itt! interjújában!

(Érdekesség: a 3. helyezett 10 ponttal maradt le a Liu tesók mögött: az orosz Szemjon Jelisztratov  65 ponttal hozta el a bronzérmet.)

Az egyéni sikereket követően a váltókban már nem sikerült jól a verseny a magyar csapatnak. A férfiváltó ugyan első helyen futott be - de a kanadai főbíró szerint nem volt szabályos az egyik váltás, ezért kizárták a csapatot.  Hogy reagáltak a kizárás hírére a Liu tesók? Ezt is megtudhatod az Én Vagyok Itt!-ből ma este 21.05-től!