Most szól:
Vezeti:
×
2020.02.12 Szerda . 08:36

Családmeséink!- Mesék a boldog házasságról

Mi a boldog házasság titka? A Családmeséink! eheti vendégei tudják a választ! Miért volt 3 esküvője is Antal Timinek és Demko Gergőnek? Hogyan lehet egyszerre több éttermet és egy rendezvényszervező céget is menedzselni amellett, hogy valaki 4 gyermekes apuka? Kérdések Rókusfalvy Lilitől - választok Antal Timitől, Demko Gergőtől, Dobay Esztertől és Semsei Rudolftól. Családmeséink! - a családi talkshow. Péntek, 20.35, M2 Petőfi Tv!

A Családmeséinkben ezen a héten egy véletlen találkozás és egy örökre szóló szerelem története vár.

 

A Házasság Hetének idei arcai Semsei Rudolf üzletember és felesége, Dobay Eszter egy iskolai buliban találkoztak először és valami ott és akkor visszafordíthatatlanul elindult köztük....

Ma 4 gyereket nevelnek boldog családban. Együtt alakítják ki a játékszabályokat közös életükhöz, hiszen szerintük a házasság nem csapatmunka, hanem csapatjáték. Az Én Vagyok Itt!-ben szombaton be is engedtek minket kicsit a midennapjaikba:

Ha ennél többre vagy kíváncsi, nézd meg, mit mesélnek Lilinek pénteken a Családmeséinkben 20.35-től!

Rendhagyó lánykérés egy moziban, videoklippel. Tripla esküvő - és meglepetés-baba.

Még nincs fél éves Antal Timi és Demko Gergő kislánya, Emma, mégis igent mondtak nekünk, amikor felkértük őket, hogy a Házasság Hetén szerepeljenek a Családmeséinkben és mondják el szerelmük, házasságuk és gyermekvállalásuk történetét.

Vajon mennyire változtatta meg az életüket Emma érkezése?

A boldog házasság titka, az oda vezető út, szépségek és nehézségek - őszinte beszélgetések Rókusfalvy Lilivel a Családmeséink!-ben a házasságról, pénteken, 20:35-től az M2 Petőfi Tv-n!