Most szól:
Vezeti:
2020.02.14 Péntek . 11:55

Cirque de Soleil - casting a legtehetségesebbeknek

Évekig tartó tanulás, kemény edzés, kitartó munka - rövid idő alatt. Az artistanövendékek élete közelről. Mit kell tudnia annak, aki a világhírű Cirque de Soleil-lel szeretné járni a világot?

Válogatót tartott magyar astisták számára a világhírű Cirque de Soleil társulata.

A társulatban már több magyar sportoló és artista is dolgozott. Nemrégiben az Én Vagyok Itt!-ben is láthattátok az ugrókötelezés királynőjét, Bánhegyi Andriennt, aki maga is járta a világot a Cirque de Soleil-lel egy ideig.

A Cirque de Soleil társulata úttörő az újcirkusz világában. A mozgalom lényege: állatszám-mentesen teremteni meg a cikrusz feszülten izgalmas légkörét artistákkal, táncosokkal, színházat idéző jelmezekkel és fantasztikus látványvilággal.

A mozgalom legismertebb magyar társulata a Petőfi Tv-ben is többször bemutatott Recirquel. Méghozzá nem is akármilyen ismertséggel bírnak: tavaly megnyerték az Edinburgh-i Cirkuszfesztivált. Az Én Vagyok Itt! ott volt a történelmi pillanatban.

Most pedig azt nézhetitek meg, kik azok a fiatal magyar artisták, akik szívesen lennének a világhírű Cirque de Soleil társulat tagjai - és hogy mit kell tudniuk ehhez. Gyere az Én Vagyok Itt!-tel és nézd meg, hogyan készülnek a világhírre Magyarország fiatal tehetségei!