Most szól:
Vezeti:
2020.02.26 Szerda . 06:00

DR BRS-Király Linda klippremier az Én Vagyok Itt!-ben!

DR BRS és Király Linda hetek óta készül valamire....klippremiert harangoztak be a Fb-on már múlt szerdán. Ma este eljön a Nagy Nap. A klipet az Én Vagyok Itt!-ben mutatják be - és utána Király Linda és DR BRS személyesen is elmeséli, milyen volt a forgatás!!! Én Vagyok Itt! szerda este 21.05!

Király Linda  és DR BRS  régóta barátok, és már többször dolgoztak együtt. De most! Először jönnek ki közös dallal és klippel.  Nagyszerű hangulatú, görkoris klipet - és kitűnő dalt készítettek! A címe:Lángra Gyúl. A klip nagyon friss, február 9-én még forgattak.

A forgatás és az előkészületek hírei folyamatosan megjelentek a két előadó oldalain a social mediában - nem csoda, hogy a klipet és  a dalt hatalmas várakozás övezi.

Ma este az Én Vagyok Itt!-ben végre meg is nézheted a Lángra Gyúl-t ! Linda egyenesen újjászületésként gondol a dalra és a klipre.

DR BRS -sel dolgozni nem újdonság a  Király családbanViktorral már készítettek közös számokat  - többek közt a Tűzvarázsló című legendás V-Moto-Rock slágert is feldolgozták  - amellyel a Petőfi Zenei Díj díjátadó gáláján is találkozhattatok.

De Linda eddig nem készített közös dalt még DR BRS-sel. Vajon miért éli meg újjászületésként a Lángra Gyúl-t? És hogyan élte meg Dr BRS?

Király Linda és DR BRS az Én Vagyok Itt!-ben ma este 21:05-től!