Most szól:
Vezeti:
2020.02.28 Péntek . 10:14

Családmeséink - téli sportos családok

Jöhet egy kis jeges kaland a tél utolsó péntekén? Ezen a héten az ország egyik legsikeresebb műkorcsolyázója, Sebestyén Júlia és a nemzetközi hoki ligában is bizonyító jégkorongozó, Szuper Levente osztja meg velünk családmeséjét. 20:35 M2 Petőfi Tv.

Az Indul a bakterház Bendegúza,  maga Hucklebery Finn, vagyis Elijah Wood magyarhangja. Egy igazi játékos, aki éppúgy megállja a helyét a színpadon és a jégen. Sokáig nem tudta, hogy színész vagy profi jégkorongozó legyen belőle. 4 évesen lépett először pályára és 5 évesen mutatta meg magát először a nagyközönségnek egy István, a király duettel. Szinkronszerepek és hokicsapatok ajánlatai között válogatott az érettségiig. Aztàn megindul a nemzetközi karriere és a kérdés eldőlt. Ő az Az első magyar hokis, aki szerepelt a nemzetközi hoki ligában. Így indul Szuper Levente, a  Vasas Jégkorong szakosztályvezetőjének családmeséje, amit részletesebben is megismerhettek 20:35-től az M2 Petőfi Tv-n.

Már kislányként mindenkit lenyűgözött a tehetsége. De mégis volt egy pont, amikor majdnem abba kellett hagynia. Már az is csoda volt, hogy a legnehezebb ugrásokat és forgásokat meg tudta tanulni a tiszaújvárosi nyitott jégpályán. Ha nincs a családi támogatás és nincs az akkori szakosztályvezető, Kozári Klári néni, ma talán nem ismernénk a nevét az egyik legsikeresebb magyar műkorcsolyázónak, Sebestyén Julinak.  Ő az első magyar nő, aki Európa-bajnokságot nyert műkorcsolyában - éppen itthon, Budaesten. Mindemellett odaadó feleség, aki ma már edzőként segíti a fiatalabb generációt.  Egy különleges életpálya, amiről mindent elmesél nekünk  Sebestyén Juli.

 Családmeslink - a családi talkshow. Péntek este 20:35-től Rókusfalvy Lilivel!