Most szól:
Vezeti:
×
2020.03.10 Kedd . 14:51

Kézfertőtlenítő - házilag

Munkácsy Brigtta (a nempazar blggere), Kovács Dóri, néhány patikai üveg és egyszerű kozmetikai alapanyag, egy grammos mérleg - és a recept. Ennyi kell a házi kézfertőtlenítőhöz. Nézd meg az Én Vagyok Itt!-et és készíts fertőtlenítőt otthon te magad is! Én Vagyok Itt! , M2 Petőfi Tv, 21.05.

A nempazar blog a fenntartható életmód jegyében régóta közöl recepteket a házilag is előállítható kérmekhez, kozmetikumokhoz. Gondoltad volna, hogy egy kézfertőtlenítő gél is egészen egyszerűen összekeverhető otthon? Munkácsy Brigi most megosztja a receptjét !

A cél az, hogy a kezeden esetleg megtalálható mikroorganizmusok elpusztuljanak - és eközben a bőröd se száradjon ki. Mivel naponta akár 20-30 alkalommal is használni fogod a gélt, fontos, hogy az utóbbi szempontot se hagyd figyelmen kívül!

Brigi a fenntartható életmód szakértőjeként maga is saját szereit használja. Referenciája így ő maga. Látva Brigi egészséges arcbőrét, Dóri kézfertőtlenítő-ügyben is nyugdotan rábízta magát. Kétfélét is készítenek: gélt és spray-t.

Patikai alapanyagokból, aloe vera gélből, hidrogénperoxidból és illóolajokból mér és kever Dóri és Brigi. Vajon kell-e bele glicerin is mindenképpen?  Nézd meg az Én Vagyok Itt!-et - és tanuld meg a  receptet! Én Vagyok Itt, M2 Petőfi Tv, 21:05!