Most szól:
Vezeti:
2020.03.17. Kedd 10:45

Kézmosás Killers-módra

Nemrég a Foals zenekar mutatta meg a Wash Off című korábbi daluk egy újonnan elkészített kisfilmjében a higiénikus tisztálkodás lépéseit. Most pedig a Killers is csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez: Brandon Flowers frontember a zenekar talán legnagyobb slágerét, a Mr. Brightside-ot énekli egy új videóban, és közben ő maga mutatja meg, hogyan célszerű alaposan kezet mosni.

Az első a Foals volt, amely megzenésítette a megfelelő kézmosási technikát.

A második a Killers. Íme a friss klip, hogy moss kezet a Mr Brightside-ra:

A Killers 2001-ben alakult a nevadai Las Vegas-ban és a 2000-es évek végére már az egyik legnépszerűbb arénazenekarnak számított. Hot Fuss című bemutatkozó albumuk (rajta olyan nagyszerű slágerekkel, mint a Somebody Told Me, az All These Things That I’ve Done vagy a fentebb említett Mr. Brightside) óriási siker lett, és a később kiadott lemezeik is ugyanolyan jó fogadtatásban részesültek. A Sziget Fesztiválon eddig három alkalommal léptek fel: 2007-ben, 2008-ban és 2012-ben. Imploding The Mirage című hatodik albumukat idén tavasszal tervezik kiadni – pár napja már meg is jelent róla az első hírmondó dal, Caution címmel.

Itt a Mr Brightside eredeti videoja is...hogy jobban megtanuld a dallamot;)

Szintén az alapos kézmosáshoz kapcsolódó hír a Wash Your Lyrics nevű non-profit oldal beindítása. Az ötlet mögött egy mindössze 17 éves amerikai srác, William Gibson áll, a honlap lényege pedig, hogy a felhasználók kiválasztanak egy tetszés szerinti dalt, és elkészíthetnek vele egy 13 lépésből álló kézmosási posztert, a dalszöveg beillesztésével. Az ötletgazda izgatottan mesélte, hogy olyan neves sztárok is megosztották a kezdeményezését, mint Miley Cyrus, Troye Sivan vagy a Blink-182 zenekar. Az eddigi kimutatások szerint a Queen-klasszikus Bohemian Rhapsody szövegét használták eddig a legtöbbször a washyourlyrics.com-on.

Itthon pedig Marge az első, aki gyerekeknek énelek a higiéniai szabályok betartásáról. mit csinálj, ha megfognád az arcod épp? Íme: