Most szól:
Vezeti:
×
2020.06.30 Kedd . 15:59

LESZ VOLT!- A FILM

A hagyományok szerint szerdától a VOLT színeibe öltözik Sopron első számú jelképe, a Tűztorony. Ez az a nap ugyanis, amikor az eredeti tervek szerint 28. alkalommal indult volna el a város másik jelképének számító esemény, a Telekom VOLT Fesztivál. Az idei VOLT elmarad ugyan, azonban egy nagyszabású filmbemutatóval készülnek a szervezők - LESZ VOLT - A film. A film tévés premierje július 5-én vasárnap az M2 Petőfi Tv-n lesz 21:10-től!

Július első szombatján Marshmello, a Halott Pénz, Bagossyék és még vagy 50 hazai és nemzetközi produkció várta volna Sopronba a VOLT rajongóit. Ahogyan az augusztus közepe előtti fesztiválok, így a Telekom VOLT Fesztivál is elmarad idén, a közönség mégis megidézi a megszokott és várva várt hangulatot. Július 4-én 20:30-kor a soproni Fő téren és Budapesten az Akvárium Klub teraszán láthatja először a közönség azt a zenés filmet, amely a VOLT történetét mutatja be. És másnap, vasárnap az M2 Petőfi Tv-n lesz az országos tv-s premier!

“A közönség, a fellépőink és mi, szervezők is nehezen viseljük, hogy két és fél évtized után idén nem találkozhatunk Sopronban. Sokat törtük a fejünket, mivel próbáljuk legalább részben pótolni a pótolhatatlan élményeket, köszönteni a közönségünket. Az elmúlt 27 év fontos pillanatait gyűjtöttük össze: emlékezetes koncertek, interjúk, emlékek, 90 percben - ez a LESZ VOLT - A film gerince. Azt remélem, nemcsak nekünk, de mindenkinek jó érzés lesz ezt megnézni. Azoknak, akik valaha jártak nálunk, akik alig várják, hogy újra Sopronban találkozzunk.” - mondta el Lobenwein Norbert, a VOLT alapítója.

A “LESZ VOLT” című filmben az alkotók részleteket mutatnak többek között a Linkin Park emlékezetes, egyik utolsó koncertjéből, amelyet éppen a VOLT-on celebrált, a rendszeres VOLT-os fellépők közül pedig megszólal Ákos, Marsalkó Dávid, Lovasi András, Müller Péter Sziámi, a Tankcsapda, a Margaret Island, a Punnany Massif, a Wellhello, az Animal Cannibals és a fesztivál szervezői is.

 

"A bemutatót a VOLT szombati napján, július 4-én este fél 9-re tervezzük, a soproni Fő téren és a budapesti Akvárium klub teraszán egyidőben. Mindkét helyen azt kérjük a vendégektől, hogy vegyenek fel egy VOLT-os pólót, ezzel is egymást ünnepelve. Sopronban DJ Jokó nyitja az eseményt, az Akváriumnál pedig Dedmani, Venom és Columbo bulijával folytatódik az este a vetítés után.” - tette hozzá Fülöp Zoltán, főszervező.

A nyilvános premiereken mindkét helyszínen csak ötszázan vehetnek részt.... másnap azonban, július 5-én, vasárnap este  az M2 Petőfi TV  országos premierként mutatja be a filmet 21.05- kor.