Most szól:
Vezeti:
×
2020.08.01 Szombat . 11:03

Turán Frigyes és Bagaméri László az Én Vagyok Itt!-ben!

A Turán Frigyes – Bagaméri László páros győzelmével indult az idei Rally Országos Bajnokság a Salgó Rallyn! Másfél perces előnnyel ért célba a páros, akik ma este személyesen mesélnek a versenyről az Én Vagyok Itt! stúdiójában! Én Vagyok Itt! M2 Petőfi Tv, 21.05!

A Turán Frigyes- Bagaméri László páros hasított a Salgó Rallyn! 

A 2020-as szezon nyitóversenyén sem okozott a duó  csalódást a rajongóknak: annak ellenére, hogy a  Salgó Rally három gyorsasági szakaszai közül nem mindet ismertek teljes egészében - megbirkóztak a kihívással és magabiztosan nyerték a futamot. Ráadásul még eső is nehezítette a versenyt,a  csúszós pályán leereszkedni az erdőben igazi nagy feladat volt.

A Rally Országos Bajnokság szezonnyitó versenyét a páros már az új autóval, egy 2019-es fejlesztésű kocsival nyomta le. Az Én Vagyok Itt!-ben azt is elmesélik, milyen az új kocsi, mire számítanak az idei bajnokságban. Turán Frigyes 2010 és 2016 közt Zsíros Gábor navigátorral nyerte sorra a versenyeket - és 2018-ban ült csak egy autóba az akkor már szintén hosszú, 15 éves versenyzői múlttal rendelkező Bagaméri  László navigátorral -  vajon mi a  páros sikeres együttműködésének titka? Válaszok ma este az M2 Petőfi tv-n! 

Én Vagyok Itt! ma este 21.05, m2 Petőfi Tv!