Most szól:
Vezeti:
2020.08.04. Kedd 15:53

Lámpaláz-szelídítőtől az állatkereső keresőkutyáig

Én vagyok itt! az M2 Petőfi TV esti élő magazinja Rókusfalvy Lilivel és Csitári Gergellyel 21.05-kor

Sokaknak ismerős a helyzet, amikor akár csak az iskolában ki kellett állni elszavalni egy verset, mire meg kellett volna szólalni, már az első sor sem jutott eszünkbe. Azon túl, hogy a lámpaláz kellemetlen, annak oka nagyon sok területére kihat az életünknek. De mint minden, ez is legyőzhető, erről beszélgetünk többek között Neisz Laura lámpaláz szelídítővel. De még mi lesz a mai adásban?

  • Tánc a Dobó-bástya falán. Hihetetlen előadás, ugrások, pörgések, szaltók, mindez 30 méteres magasságban a The Flock Project előadásában, akik a Simorág TánCirkusz és a Tűzmadarak társulatokból alakultak.
  • A stúdióban lesz Demi  a 7 éves svájci fehér juhászkutya, aki kölyökkora óta keresőkutyának készült, romkutató és vizsgázott mentőkutya. Egy véletlennek köszönhető, hogy képes állatok keresésére is. Erről beszél Kovács Tímea, a Keresőkutyás Szolgálat Alapítvány kurátora, Demi gazdája.
  • Magyarország kincsei a föld alatt. Ladikba szálltunk a világon is egyedülálló Tapolcai tavasbarlangban.
  • Gluténmentesen is ehetsz finomat! Pékséget nyitott egy anyuka, hogy kislánya a legjobb mentes sütiket ehesse.
  • Fáj a fejed, az ízületeid és nem múlik el a kezelések ellenére sem? Ilyenkor vetődik fel a gócbetegségek gyanúja. De hogy ez mit is jelent pontosan, erről beszélgetünk Breyer Helga belgyógyásszal.
  • Hogy üljünk társaságban, hol kísérjük a magasrangú vendéget és egyáltalán hogy kell hivatalosan kezet fogni egy államelnökkel? Protokollmúzeum nyílt Budapesten, ahol a szakma egyik legjobbja vezetett körbe minket.
  • Vállalkoznál, de nem mersz belefogni? Vannak-e biztos tippek és milyen alapismeretek elengedhetetlenek, hogy sikeresek legyünk vállalkozóként, erről beszélgetünk Andráska Zsófia business coach, női sikertrénerrel.

Én vagyok itt! ma 21.05-kor az M2 Petőfi TV műsorán.