Most szól:
Vezeti:
×
2020.08.07 Péntek . 14:23

Ma este Karthago koncert és nyereményjáték - játékszabályzat

Ma este 21.05-kor Én vagyok itt! az M2 Petőfi TV műsorán

Ma este Rókusfalvy Lili és Fodor Imi vár Benneteket az A38 Hajón. A mai adásban is sok érdekességgel készültünk, például beszélgetni fogunk a szélsőséges időjárásról, és annak a szervezetünkre tett hatásairól, de ott leszünk például a Karthago koncertjén is a szomszédos Barba Negra Trackben. Nem csak belenézünk a koncertbe és hallhatjuk Szigeti Ferenc zenekarvezetőt és Takáts Tamás énekest, hanem nyerhettek is egy exkluzív DVD-t.

A játékszabályzatot itt olvashatod! 

Egyébként fontos nap lesz a mai a Petőfi TV történetében, hiszen Lilit mától egy kicsit nélkülöznötök kell, hiszen hamarosan születik második gyermeke. A mai adásban egy kis meglepetéssel készülünk neki, de ez még legyen titok!!!

...és akkor pár részletet is elárulunk a mai adásból:

  • Ég a gyertya – Több részből álló klipsorozattal jelentkezik a Tha Shudras zenekar, akiktől már egyáltalán nem meglepő, hogy vad klipeket készítenek, sőt a maszkos-performansz jellegzetességeit is megszoktuk már. Amit viszont még nem csináltak, az az, hogy több klipen keresztül mesélnek egy történetet. Most ez is elkövetkezett, a történet első részét pedig a nem rég megjelent Ég a gyertya című dalukhoz forgatták.
  • Egy család, ahol minden a néptáncról szól. – Ismerjétek meg a jászberényi Busai családot, akik neves képviselői a Jászság Népi Együttesnek, ízig-vérig néptáncos família.
  • A Jurassic Park John Hammondjához hasonló lelkesedéssel keresi az őstani leleteket az Esztergomban élő Szabó Zoltán is. Tardoson táborokat tart, ahol ősmaradványgyűjtést végeznek nyaranta, a Bakonyban bezárt bányalátogatásokat szervez. Esztergomban pedig egy óriási gyűjteményt halmozott fel, eredeti dinócsontokkal, ásványokkal, és meteorit darabokkal. Pató Marci járt nála.

 

 

  • Jót tesz a szívnek a csokoládé? Egy új kutatás szerint heti egyszeri csokoládéfogyasztás csökkentheti a szívbetegségek kockázatát, ezért még egy indok, hogy együnk sok csokit.  Vendégünk lesz a témában, Abonyi Orsi dietetikus, Aztán vizuálisan is mutatjuk a mennyei falatokat, hiszen egy olyan manufaktúrába látogattunk el, ahol nem mindennapi bonbonokat készíthettünk, ezek közül pár elképesztő íz: ibolyás, zöld diós, tökmagos sőt még libatepertős is akadt közöttük.
  • Jégeső, szokatlan meleg, vagy özönvíz szerű esőzések? – Pintér Ferenc Meteogyógyásszal beszélgetünk az időjárási anomáliákról
  • Idén nyáron utazz itthon – Molnár Csilla időjós ezúttal a Parádvásári Üvegmanufaktúrában kirándult

Én vagyok itt! 21.05 M2 Petőfi TV