Most szól:
Vezeti:
2020.08.29. Szombat 08:33

Plasticocean:Féktelen

Egy klip, amely közel hozza a drogfüggők lelkiállapotát, egy beszélgetés a Plasticocean tagjaival és egy addiktológus arról, hogyan alakul ki a függés, mivel jár - és mit tehetünk, ha környezetünkben függő él, akinek segíteni szeretnénk! Én Vagyok Itt! - M2 Petőfi Tv, ma este 21:05!

A Plasticocean zenekartól megszokhattuk már, hogy dalaikat általában saját élményeik ihletik, ez viszont legújabb daluknál másként volt....a Féktelen orosz drogfüggők érzéseit dolgozza fel, egészen megindító módon.

Vajon hogyan találtak a témára? És miért érezték fontosnak, hogy erről beszéljenek? Az Én Vagyok Itt!-ben ma este Kocsis Dániel dobos és Csordás Bálint basszusgitáros mondja ela  részleteket! Arról is beszélnek majd, hogy miylen lesz a Leander Kills-szel turnézni. Annyit elárulunk előre: eléggé várják már...

A zenészek után pedig a függés lelki hátteréről is beszélget majd Bence és Dóri Gubucz-Pálfalvi Sejla addiktológussal. Vajon milyen egy tipikus drogos karrier? Hogyan kerülnek a használók először a szerek közelébe, mennyire saját döntés és mennyire csoportnyomás az első adag elfogyasztása - és hogyan lehet rászokni a szerhasználatra - beleértve az alkoholivást is? Hogyan lehet elkerülni a függőség kialakulását - és hogyan segthetsz annak, aki már rászokott? Válaszok ma este 21.05-kor.

A mai műsorban lesz még:

  • Kígyószívű Henrik és a legendás lovagkor világa – Mi is ott voltunk a Vajdahunyadvárban nyíló interaktív kiállításon
  • Koncert minden mennyiségben – Velünk te sem maradsz le a Punnay Massif és a Colorstar szombat esti bulijáról
  • Egy hétköznapi hős, aki elárvult vidrakölyköket ment. Bemutatjuk Balogh Mártát, aki évekkel ezelőtt izomsorvadásban veszítette el fiát.
  • Szirmai Gábor „utcamúzeuma“. A kívülről múzeumnak, belülről inkább lerakodóhelynek tűnő udvar valójában számtalan kincset rejt magában, amelyeket Gábor utazásai alkalmával gyűjtött össze, a világ minden tájáról.
  • Társadalmi igazságszolgáltatás vagy netes elnémítás? – Minden amit a cancel culture-ről tudni kell.
  • Profi négylábú gombakeresők – Réti Nóri kutyája játszi könnyedséggel fedezi fel az avarban rejlő szarvasgombákat

Én Vagyok Itt!-ben ma este 21:05, M2 Petőfi Tv!