Most szól:
Vezeti:
×
2020.09.22 Kedd . 08:13

A Chain Bridge Pop és a koncertstop

Új lemez, új klip - és elmaradó koncertek. A Messze valahol klipjében egy lány, aki elindul messzeségbe és csak megy, megy a végtelenbe - lobogó hajával....de hova tart a Chain Bridge Pop? Az Én Vagyok Itt!-ben Kádi Balázs billentyűs és Szombathelyi Dávid basszusgitáros az új lemezről, klipről , a lobogó hajú lányokról és arról, miért mondták le koncertjeiket az elkövetkezendő időszakra... Én Vagyok Itt! 21:05, M2 Petőfi Tv!

Két hete jelent meg a Chain Bridge Pop legújabb lemeze, a Messze valahol.

És elkészült hozzá a címadó dal lyric klipje is.

Az album végső verzóját a  USME-ből ismert Varga Zoltán producerrel alakították ki, és szerepel rajta egy duett is Herrer Sárival, a Mary PopKids énekesnőjével. A felvételek az otthonaradós időszakban készültek - és most újabb nemfellépős időszakra készül a Chain Bridge Pop.

Az Én Vagyok Itt!  stúdiójában Kádi Balázs billentyűs és Szombathelyi Dávid basszusgitáros ma elmondja, hogy készült a klip és a lemez, miért döntöttek a bulik lemondása mellett, és mit kérnek rajongóiktól. És az is kiderül, mi volt az a momentum, ami miatt a koncertek önkéntes lemondása mellett döntöttek...

Én Vagyok Itt!  -ma este 21:05, M2 Petőfi Tv!

További témáink még: Ekler Kristóf, a 15 éves pilóta, aki nagygépre cserélné a siklórepülőzést - 30Y duplakoncert és Beck Zoli interjú, a  GranCanada új klipje, a medúzák és mely a hamarosan megjelenő albumuk előfutára , elmegyünk a Szinvavölgyi Prücskök közé - a 2019-es Fölszállott a Páva győztes együttesének próbájára. És lesz gasztro is:  Ínycsiklandó halfalatkákat kóstolunk stúdiónkban és kiderítjük miért fontos a halfogyasztás - jön a Kapj rá!” Kampány!