Most szól:
Vezeti:
×
2020.09.28 Hétfő . 11:54

Face Team - új Guinness-rekord kísérlet

Face Team: 10 Guinness Világrekord, rengeteg előadás világszerte, lélegzetelállító videók és most: újabb Guinnes-rekordkísérlet!!! A csapat az ötletekből sosem fogy ki, most például egy elképesztő zsákolást is láthatunk tőlük a Lánchídról. A Face Team megálmodójával és vezetőjével Takács Áronnal beszélgetünk a ma esti Én Vagyok Itt!-ben 21.05-től az M2 Petőfi tv-n!

A Face Team Magyarország első és egyetlen akrobatikus sportszínháza. A mára világhírűvé vált csapat számára 16 évvel ezelőtt kezdődött minden: egy gimnáziumban ismerkedtek meg. Akkor még csak 8 főből állt a csapat, amely mára 10 fiatal tehetséggel is bővült.

Na de mivel is foglalkoznak pontosan?

Különféle labdajátékokkal – kosárlabdával, kézilabdával, korfballal , labdazsonglőrködéssel -  és freestyle-al ötvözik az akrobatikát, ebből áll össze a látványos produkciójuk. A show még tartalmaz egy kis táncot is, színházat és az előadásaik alatt rendszeresen bevonják a nézőket is!

Magyarországon és világszerte már több mint 2000 alkalommal léptek fel sport-, színházi-, és cirkuszfesztiválokon is. Nézzünk is meg egy kis ízelítőt a produkciójukból! Vendégünk, Takács Áron hihetetlen, gravitációt meghazudtoló ugrását láthatjuk. Ugye neked is tátva maradt a szád?

Összesen eddig már 10 kosárlabda és trampolin jellegű Guiness Világrekord fűződik a csapat nevéhez, és ki tudja még mennyi fog!

A srácok újabb lélegzetelállító produkcióval leptek meg mindenkit: a Lánchídról zsákoltak. Az egyedülálló mutatványt is megmutatjuk a műsorban. De hogyan készültek fel rá? Milyen speciális szervezést igényelt? És mégis: hogyan tudta ezt Áron elsőre bezsákolni???

Válaszok az Én Vagyok Itt!-ben ma este 21.05-től Takács Árontól!

További témáink még: Hétvégén rendezték a Sebességi Magyar Bajnokságot Zamárdiban! Naná, hogy ott voltunk! Idősziget - Ákos tavaly kétszer is megtöltötte az Arénát. A bulikon koncertfilm készült, amit ma mutattak be. Hogyan változtatja meg a járvány az etikettet? - Protokollszakértő segítségével igazodunk el mit illik és mit nem. Az Akusztik ma esti fellépője a Fatal Error – a zenekar tagjai közül Rónai Dáviddal és Balázs Mihállyal beszélgetünk.

Címlapkép: Face Team