Most szól:
Vezeti:
×
2020.09.30 Szerda . 08:49

Road Movie - Horváth Tamás: Tolna felé

Az Én Vagyok Itt!-ben láthatod először Horváth Tamás Tolna felé című dalát és klipjét! A Road Movie sorozatban ismert zenészek mutatják be dalban és klipben a számukra legkedvesebb tájakat a Kárpát-medencében! Én vagyok itt!, ma este 21:05 M2 Petőfi Tv!

Miért fontos Horváth Tamás számára Tolna? Pár óra, és kiderül!

Tudtad, hogy Tamás Dunaújvárosban született  régi zenész-családba? Már dédapja is zenész volt: Horváth János hárfaművész.  Apukája ifj. Horváth János több zenekarban is játszott - 1985 óta a Digitál együttes frontembere. Tamás maga 8 éves kora óta gitározik.

A Road Movie sorozat következő darabjával Tamás a népi kultúrában rejlő zenei gyökerekre is visszatekint. A Tolna felé klipjét az Én Vagyok Itt!-ben láthatod először - és beszélgetünk is Horváth Tamással a klip után!

Én Vagyok Itt!- ma este 21.05, M2 Petőfi Tv!

További témáink még: A favágás nem csak fiúknak való - ismerjétek meg Nagy Rékát, akinek a favágás a szenvedélye! Padbol – egy sport, ami ötvözi a foci, a squash, a tenisz és a röplabda elemeit. Kipróbáltuk!  És a Magyar Népmese Napja - 161 éve ezen a napon született Benedek Elek.