Most szól:
Vezeti:
×
2020.10.01 Csütörtök . 13:58

Dokumentumfilm Hosszú Katinkáról

Rendkívül látványos trailer harangozza be a Hosszú Katinkáról készülő dokumentumfilmet! A rendező, Pálinkás Norbert ma a kulisszák mögé enged betekintést az Én Vagyok Itt!-ben! Én Vagyok Itt! 21:05, M2 Petőfi Tv!

-  Azt sem szerettem, ha rám azt mondták, hogy úszó vagyok - mondja gyerekkoráról Hosszú Katinka a dokumentumfilmben. Tudtad, hogy rövidhajú volt? És vajon szerette-e? És hogy bírja a lelassult világot a pandémiás helyzetben? Néhány kérdés, amire már a trailer is választ ad:

És amire csak a  rendező, Pálinkás Norbert tudja a választ: miért és hogyan kezdték el a Katinka forgatását? És mennyire változtatta meg az eredeti koncepciót a COVID-járvány? Tavasszal is beszélgettünk már a rendezővel az Én Vagyok Itt!-ben:

Vajon mi változott azóta?  A tervek szerint Katinka olimpiai felkészülését is végigköveti a stáb - de mi lesz, ha esetleg nem lesz olimpia?

Milyen volt Hosszú Katinka gyerekkora és milyen a magánélete mostanában? Mennyire nehéz a maximalizmusáról ismert úszónővel együtt dolgozni - és vajon ő elégedett-e az eddig elkészült anyaggal - na meg az új  trailerrel?

Válaszok ma este az Én Vagyok Itt!-ben Pálinkás Norbert rendezőtől! Én Vagyok Itt! 21:05, M2 Petőfi Tv!

További témáink még: Mindig irigyelted a filmek bátor kaszkadőreit? - Te is azzá válhatsz, megmutatjuk, hogy hogyan! Élet a dió után - Bartus Barbara egy éve tudta meg, hogy mellrákkal küzd, azóta blogján osztja meg tapasztalatait, és küzdelmét. Szelektív Laci – Jöhet eső, hó, szélvihar, őt semmi nem tántoríthatja el! Triciklijén gyűjti a szelektív hulladékot a békéscsabai Siti László.