Most szól:
Vezeti:
2020.10.09 Péntek . 08:24

Misuse - szakítós dal és klip Mayer Fannitól

Hogyan ismerheted fel a mérgező kapcsolatokat? És hogyan szabadulhatsz belőlük? Önéletrajzi ihletésű dal és klip Mayer Fannitól - és az énekes maga az Én Vagyok Itt!-ben ma este! Én Vagyok Itt! 21.05, M2 Petőfi Tv!

A kapcsolat,  ami visz és nem hoz - mindig. Ami használaton-és kihasználáson - alapul. A z egyik fél számára ez: mérgező. Könnyű megérteni az elméletet, de nehéz a felismerés a gyakorlatban - akkor különösen, amikor egy ilyenbe csúszunk bele...Mayer Fanni énekes nemrég esett át egy mérgező kapcsolaton. A szakítást dalban meséli el - méghozzá nem is akárhogy. Nézd meg!

Fannit a Follow the Flow vokalistájaként ismerhettük meg, aztán a Horizon c. dalával - amely a Viral Top 50 negyedik helyén debütált - beindította szólókarrierjét is.

Első EP-jét Londonban rögzítette - amelyről a Misuse a harmadik dal. A klipet Czippán Dániel rendezte és Kurely László színész benne Fanni partnere.

Mayer Fanni a dal vázát Gulyás Barnával, a The Carbonfools énekes-gitárosával írta - végleges formáját viszont Londonban rögzítette Mat Leppanen segítségével. Vajon mit ad neki a londoni közeg? Miért énekel angolul? És mennyiben segítheti a nemzetközi karriert az a  tény, hogy kiadója a brit The Animal Farm?

Válaszok ma este 21.05-től  az Én Vagyok tt!-ben - Mayer Fannitól!

További témáink még: Patadobogás a Hősök terén! – A hétvégén, immár 13. alkalommal rendezik meg a Nemzeti Vágtát. A rendezővel és a tavalyi győztessel beszélgetünk! Segítő kutyabarát– Ismerjétek meg Miszliket, az ország első mentálhigiénés kutyáját, aki előre jelzi a gazdija pánikrohamait! 45 éve vágtáznak a halottkémek- Dupla koncerttel ünnepli jubileumát Grandpierre Attila zenekara az A38 hajón!