Most szól:
Vezeti:
2020.10.17. Szombat 11:24

Tíz év után újra klipet forgatott Király Linda!

Vadonatúj pörgős-táncos klipjét mutatja be nekünk Király Linda! A ’Gone’ című klip részleteiről az énekesnővel beszélgetünk a ma esti Én Vagyok Itt!-ben 21.05-től az M2 Petőfi TV-n!

A 'Gone' c. dal mondanivalója nagyon személyes, hiszen a középpontjában Linda egy múltbéli szerelmi csalódása áll. Az énekesnő célja az volt, hogy kiírja magából az ezzel kapcsolatos fájdalmát. Érdekesség, hogy a klip ötlete már nagyon régen, Los Angelesben felvetődött, azonban azt el kellett halasztaniuk.

Na, de nézzük is meg Linda Souvenyrel közös klipjét!

A dal egy amsterdami dalszerzőtáborban készült. Gondoltad volna, hogy 3-4 óra alatt megírták a szöveget és a zenét is? Pedig így történt, már ennyi idő is elég arra, hogy egy sláger megszülessen! És van még egy csavar a dallal kapcsolatban: eredetileg holland zenészeknek szánta a dalt, azonban ők úgy gondolták, hogy Linda hangjával a legjobb ez a dal, így került vissza hozzá végül a ’Gone’.

 

 

Jó hír a rajongóknak: hamarosan Kelly Clarkson magyarhangjaként is hallhatjuk majd Lindát, és a szinkronizálás mellett a színpadra is visszatér egy musical előadásban!

 

 

Hogyan készült pontosan az új dala? Először miért másnak szánta? Vajon túl van már a dalban szereplő kapcsolaton?

Válaszok Király Lindától az Én Vagyok Itt!-ben ma este 21.05-től az M2 Petőfi TV-n!

További témánk még: A diafilm is örök? - A mai napig íródnak történetek és készülnek diák ezekről, megmutatjuk, hol és hogyan! Nemzeti Múzeum, ELTE könyvtár és a Bajor Gizi színészmúzeum –  a múzeumok őszi fesztiváljának programjai közül válogattunk! Harmadszor is Guinness-rekorder lett a dinnyési Várpark - Az idei újítás egy honfoglaláskori szekérvár és Székesfehérvár Feketehegyének palánkvára. Megnézzük mindkettőt!

Borítókép: Király Linda Facebook