Most szól:
Vezeti:
2020.10.19. Hétfő 08:24

Animal, Monster: Camino Steve - 2600 km 57 nap alatt!

57 nap alatt közel 2600 km! Csutka István kéktúra-rekorder lett! Eddigi túratársai az általa diktált tempó miatt hívták már „Animal”-nek, „Monster”nek, „Flying Steve”-nek. Vajon mi hajtja? Hallgasd meg az elképesztő Camino Steve-et! Én Vagyok Itt!, 21:05, M2 Petőfi tv!

Elképesztő tempót diktál Camino Steve! 8 és fél kilót fogyott, elhasznált két pár cipőt, esőben gyalogolt 17 napot az 57-ből, mellhártyagyulladást kapott és hétszer támadta meg kutya - de megcsinálta! Az Országos Kék-kör útvonal új rekordere lett, az eddigi 69 napos csúcsot erősen megjavítva: 2573 km-t  gyalogolt le 57 nap alatt!

Camino Steve - Csutka István - alapfogalkozása színész. Gimi után először az Akrobataképzőben tanult - akrobatikus revütáncot - majd a Színház-, és Filmművészeti Főiskola hallgatója lett. 1989-ben diplomázott operett szakon. Először a  debreceni Csokonai Színházhoz szerződött, majd a Madách, később a Nemzeti társulatának tagja volt. 2001-2006 közt a Csokonait igazgatta is. 14 országban játszott, a Magyar Swing Táncszövetség alapító tagja. De neve ma már nem csak a  színházi világból,  hanem az ultra-túrázásból is ismert.

Camino Steve a kéktúrára augusztus 13-án indult útnak Hűvösvölgyből - és ode érkezett október 8-án.

Hogy mit csinált közben - merre járt, miről gondolkodott és hány előre nem látható problémát oldott meg , azt elmeséli ma este az Én Vagyok Itt!-ben - és arról is kifaggatjuk, miért lesz valaki az ultratávok megszállottja - és persze: mi hajtja...

Én vagyok Itt!, M2 Petőfi tv, 21:05. 

További témáink még:  Ülj le mellém! – A Tankcsapda 31 éves - és szülinapjukra szülővárosukről, debrecenről készítettek klipet! Zaporozsec finomra hangolva – Ma este az Akusztik fellépője a szentgotthárdi zenekar. Milyen volt számukra az Akusztik? És miylen lesz ma este megnézni? Ismét szembemennek a fizikával – Bemutatták a Recirquel legújabb előadását a Müpában! Mi sem hagytuk ki!