Most szól:
Vezeti:
×
2020.10.20 Kedd . 13:52

Apey új klipje - Schoblocher Barbival

Áron András Apey a Lazarvs és a Trillion frontembere tudatosan építgeti a szólókarrierjét is. Az egyszál gitáros Apey mindig is fontos irány volt a zenész életében, amit mi sem bizonyít jobban, mint a hamarosan megjelenő új szólóalbuma. Erről a lemezről jelent meg a napokban a Dance with the devils, amiben Andris a Blahaloiusiana énekesnőjével, Schoblocher Barbival énekel- és ma este elmesélik, milyen a közös munka! Én Vagyok Itt!, 21.05, M2 Petőfi Tv!

Dance with the Devils - Apey készülő szólóalbumának 5. számát Schoblocher Barbival énekli duóban.

Apey számára a szólólemez műfajközi kiruccanás is - a Dance with the Devils pl. kifejezetten egy country-dal. Vajon miért épp ezt a műfajt választották? Apey-ről lehet tudni, hogy a country közel áll hozzá, de vajon Barbi mit kedvel ebben a műfajban? Milyen a szólóalbum többi dala?

Válaszok ma este az Én Vagyok Itt!-ben Áron András Apey-től és Schoblocher Barbarától!Én Vagyok Itt!, 21.05, M2 Petőfi Tv!

További témáink még: Balaton Kördeszka – Nemes ügyekért gördeszkázta körbe a magyar tengert Horváth Renátó. Egy edzés, ahol tilos futni – Sétafoci csapatot indított a Fradi, ahol, a futball nyugdíjas korú szerelmesei rúgják a bőrt!