Most szól:
Vezeti:
×
2020.10.28 Szerda . 21:37

Halott Pénz - tripla koncert és exkluzív interjú!

Tripla koncertet ad a Halott Pénz az A 38 Hajón! A jegyek már jó előre elkeltek, de Te ott lehetsz! Vajon mit csinált a 10 hónapos koncertmentes kényszerszünetben Marsalkó Dávid és Járai Márk? Koncert és interjú az Én Vagyok Itt!-ben ma este! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi tv, 21:05!

Hosszú szünte után újra koncertezik - sőt, az A38 hajóra költözik 3 napra a Halott Pénz!!! Már nagyon várták, hogy végre felléphessenek - így most belehúznak!A koncerteken vendégzenészek is fellépnek a zenekarral. Ma Szécsi Böbe. Vajon holnap ki csatlakozik?

A Halott Pénz tripla koncertjére minden jegy elkelt - jó előre. De Te ott lehetsz! Az Én Vagyok Itt!-ben többször bekapcsolunk a koncertterembe. Nehéz eldönteni, ki várta jobban a koncertet - a zenekar, vagy a rajongók...

A 10 hónapos szünetet egyébként a rajongók a jelek szerint a régi koncertek újranézésével vészelték át...

De mit csinált március óta koncertek híján Járai Márk és Marsalkó Dávid? Egy  roppant sikeres dalt nemrég - Rúzsa Magdival.

És még? Ha kíváncsi vagy, mi történt a Halott Pénzzel az elmúlt időszakban - és mire készülnek 2020 év végéig, nézd meg a koncert előtt készített interjúnkat a srácokkal - és légy részese a bulinak is az Én Vagyok Itt!-tel ma este!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi tv, 21:05!

További témáink még:  A világhírű magyar parfumőr, Minya Viktória titkos receptjei - hogyan találjuk meg a hozzánk legjobban illő illatot? Pálinka, szegedi paprika, kalocsai minta és még sorolhatnánk... Hungaricumokról énekel új dalában a SzkiTon. Immunerősítő csokitorta? Igen! Készíts őszi superfoodokból desszerteket!