Most szól:
Vezeti:
2020.11.12 Csütörtök . 13:25

Nyugi Haver! - Lóci játszik klippremier

A Lóci játszik legújabb klipje nálunk látható először tv-ben! A csapat szerint ez a dal az újratervezés himnusza, mivel 2020-ban minden zenész kénytelen volt folyamatosan - mint egy jó GPS - újra-, és újratervezni, hiszen nem tudhatta, hogy mikor és milyen formában állhat ismét színpadra a vírushelyzet miatt. A stúdióban Csorba Lóci! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05.

Figyelem, mindenki nyugodjon le - itt az új klip.

A stúdióban pedig ma este Csorba Lóci arról, miért is hívja az új dalt az újratervezés himnuszának, és hogy a Lóci játszik hogyan tervezte újra - és hányszor - a 2020-as évet. A klipet Vince Alíz készítette, aki szinte már állandó tagja a zenekarnak, ő megy velük a turnékra, koncertekre is videózni. Hogyan lehet vele még egy szobában, zöld fal előtt is  jó hangulatú klipet forgatni? És milyen lesz a készülő 4. Lóci játszik lemez? Válaszok ma este az Én Vagyok Itt!-ben!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05.

További témáink még: A holnap hídja - összeköt a gondoskodás – Edukációs programot hirdet a Gyermekhíd Alapítvány az állami gondozott gyermekek részére. Fő a pho! – Réti Nóra egy vietnámi családnál tanulta meg, hogy készül a rajongott tradicionális húsleves. Techtextil – divat és technológia párosítása – egy különleges kollekció darabjainak bemutatóján jártunk, megmutatjuk, hogy kommunikál két pulóver offline üzemmódban. Megújult Góbék – több tagcsere után friss energiával folytatja a folk-zenekar. Ha megfőzted, fotózd is le! – profi szakember segítségével mutatjuk meg, hogyan is készülnek a tökéletes ételfotók!