Most szól:
Vezeti:
×
2020.11.17 Kedd . 13:23

Ezt akartad - Freddie új klipje

- Értékeljük magunkat, tiszteljük magunkat, e nélkül más sem fog. Nekem sokkal korábban el kellett volna kezdenem tisztelnem magam - mondja Freddie az új klip kapcsán. Hogy hogyan élte meg az önelfogadást és mikkel kellett megküzdenie azt élőben el is meséli a klip után ma este! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05!

A tanár, az orvos, a zenész - egy ember, 3 karakter Freddie új klipjében. Ebből két szerep: a  tanáré  és zenészé Freddie számára is ismerős - de hogy jön aképbe az orvos? Ezt is megkérdezzük majd Freddie-től a klip után, melyet tv-ben nálunk láthattok először!  A Youtube-on adásunk előtt pár órával élesedik majd a video.

Freddie sokmindent akar közölni az új dallal.

Konkrétabban így ír a dalban megfogalmazott élményeiről:

" Aki figyelemmel kíséri az utam, tudja mennyi minden történt már velem... Volt olyan szaruhártya gyulladásom, hogy a doki azt állította nagyobb az esély arra, hogy nem jön rendbe a látásom minthogy a régi legyen. Sportemberként tripla gerincsérvet kaptam komoly ülőideg gyulladással amiből lehet, hogy rekordidő alatt álltam fel műtét nélkül. Ne gondoljátok, hogy ez véletlen volt..."

Hogy Freddie szerint mi áll a látszólagos véletlenek mögött? Ma este elmeséli!
Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05.
További témáink még: Mentesen  is teljesen!  - Allergénmentesen is lehet finoman és változatosan étkezni! – Stúdiónkba érkezik egy díjnyertes séf, díjnyertes mentes ételekkel ! A legjobb – Elkészült Youlï x Káté x Zoohacker közös videoklipje.Egy bagoly, aki egy városnak köszönheti életét – Ismerjétek meg Fülest, aki jövőre már újra társaival repülhet. ABBA, Billy Joel, Bon Jovi és persze a Queen – A tudomány szerint ők írták a legboldogabb dalokat – de hogy miért vannak ránk ilyen hatással erről egy zeneterapeutával beszélgetünk.