Most szól:
Vezeti:
×
2020.11.20 Péntek . 22:03

A legnépszerűbb zenekar: Bagossy Brothers Company

A Tankcsapda a legismertebb, a Bagossy Brothers Company a legkedveltebb zenekar Magyarországon a fiatalok körében a legfrissebb felmérések adatai szerint. . Vajon mit szól ehhez Bagossy Norbi? Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

A Bagossy Brothers Company büszkén és hálásan tette közzé Fb oldalán a hírt:

Úgy néz ki, ők ma Magyarország legnépszerűbb zenekara a 14-24 év közti fiatalok körében. De hogy mennyire volt nehéz az út idáig? Milyen Gyergyószentmiklósról meghódítani Magyarországot? És milyen ezek után hazamenni? Bagossyék a Road Movie sorozatban megmutatták nekünk szűkebb hazájukat nemrég...

Ezt a klipet már több, mint 8 millószor nézték meg a rajongók a Youtube-on. Vajon milyen érzés látni egy ilyen számot a kliped alatt? Este megkérdezzük Norbit! 

Bagossy Brothers Company 2013-ban alakult Gyergyószentmiklóson, Erdélyben.Az indie rock, alternatív rock, folk-rock stílusok közt otthonosan mozgó zenekar az alapító testvérpárról kapta a nevét. Már az alakulás évében elkezdték játszani dalaikat a rádiók először Erdélyben, aztán Magyarországon is.  Négy lemezük jelent meg eddig: az Elviszlek (2015), a Vakít a kék (2016), a Nap felé (2017) és a Veled utazom (2019). 2019-ben ők nyerték a  Petőfi Zenei Díjat - a legjobb akusztikus koncertért.

 

 

 

Mi lehet a sikerük titka? És mik a jövőbeli terveik? Válaszok Bagossy Norbitól szombat este az Én vagyok Itt!-ben!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05.