Most szól:
Vezeti:
×
2020.11.27 Péntek . 11:02

Kirakós Budapest - a művészi puzzle-sorozat!

Kirakós játék kortárs magyar grafikusok mintáival! A Kirakós Budapest első művészei között Hárshegyi Vivien, Lovrity Anna Katalin és Orosz Judit animációs filmrendezőnők munkáit láthatjuk - ma este pedig Papp Regina, az egyik ötletgazda és Lovrity Anna Katalin, az egyik alkotó mesél a projektről élőben! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, ma este a Balázs Fecó Akusztik után, 21.20-tól.

A felnőttek is szeretnek játszani! nekik (is) készült az új kirakós-sorozat, amelyben játék közben gyönyörködni is lehet. És vajon mennyire nehéz őket kirakni?

Glaser Eszter, Lovrity Anna Katalin és Papp Regina alapítók rajongói a színes mintáknak, az ízléses berendezési tárgyaknak és a kortárs művészetnek. Most saját márkájukkal szeretnék bebizonyítani, hogy a kirakózás felnőttként is lehet élvezetes. Egy-egy puzzle 300 elemből áll, és ha kész, akár a falra is kiakaszthatod egy keretben. Vajon hogyan jutott eszébe a művészeknek, hogy ilyen formában is forgalomba hozzák munkáikat? Milyen kirakósok készültek eddig és mik a további tervek?

Részletek ma este az Én Vagyok Itt!-ben az egyik ötletgazdától, Papp Reginától és az egyik alkotótól, Lovrity Anna Katalintól!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, ma este a Balázs Fecó Akusztik után, 21.20-tól.

További témáink még: Nincs nap játék nélkül – Társasjátékokról indított videóblogot egy fiatal házaspár. Győri Zoltán a klasszikusok mellett saját fejlesztéseket is tesztel! A magyar Shawn Mendes -bemutatkozik egy fiatal énekes, a mindössze 15 éves Lajti Barni! Kolbászkirály – Idén sertés vakbélbe töltött kolbász lett az első a békéscsabai kolbászfesztiválon. Kőrösi Csoma Sándor nyomában – Zichó Viktor 11 hónap alatt tette meg a több mint 13 ezer kilométeres utat Erdélytől Dardzsilingig. A szamurájok kultikus fegyvere – A legendák szerint a katana a harcosok lelke volt. A mai napig tanítják a kardforgatás technikáját!