Most szól:
Vezeti:
2021.07.12. Hétfő 20:53

ADJ EGY ÖTÖST! – FŐSZEREPBEN: SZŰCS KRISZTIÁN, HEAVEN STREET SEVEN

Július 16-án újra koncertet ad a 2015-ben feloszlott Heaven Street Seven. Ennek apropóján a Petőfi rádió új, ADJ EGY ÖTÖST! című sorozatának legutóbbi vendége a zenekar frontembere, Szűcs Krisztián volt, aki 5 kedvenc zenéjét mutatta meg a szerkesztő-műsorvezető, Péczeli Dórinak.

„A hangszerelés annyira brutálisan jól szól mai füllel is, hogy ezt irigylem, igen” – ezt mondta Krisztián arról a dalról, amit ha hallgat, mindig az jut eszébe, hogy bárcsak ő írta volna. Mesélt arról az emlékezetes koncertélményéről is, aminek a helyszíne a sibeniki vár volt, a főszereplője pedig az a zenekar, aminek ott, Dalmáciában lett nagy rajongója. De a műsorban megmutatta azt a dalt is, amit egy stuttgarti rádióban fedezett fel, és mindig jókedve lesz tőle. Hogy melyik ez a zene? Kiderül a legújabb Adj egy ötöst!-epizódból! :)


ADJ EGY ÖTÖST! - Szűcs Krisztián, Heaven Street Seven

 

Tracklista:

New Order – Blue Monday

LGT – Nézd, az őrült

The National – Graceless

Sticky Fingers – Gold snafu

KFT – A vonat

És még valami: július 16-án Heaven Street Seven-nap lesz a Petőfi rádióban! Felidézzük a zenekar pályafutásának legfontosabb pillanatait, a legnépszerűbb slágereket, érdemes lesz fülelni! ;)