Most szól:
Vezeti:

logó

vissza

Vissza
2022.06.24. Péntek 09:50

HUSSAR

HUSSAR

A TOP 10 mezőnyében a 26 éves szigetszentmiklósi pszichológus, Huszár Péter. Hatéves kora óta tanul zenét, de a furulyát és a szolfézst később felváltotta a drum and bass. Azt mondja, a a 87/174 bpm valahogy rezonál a lelkével...Eleinte csak hallgatta és bulizott, de két éve hobbiszerűen mixelgetni is kezdett. A Szelektriktől motivációt és visszajelzést szeretne - azt mondja: már ezzel: nyer!

A TOP 10 mezőnyében a 26 éves drum and bass mániás pszichológus, az adatbázisokkal és reportinggal foglalkozó Huszár Péter.

Így ír magáról:

Szigetszentmiklóson élek a párommal és a macskánkkal (a cicák jó fejek!) Pszichológiából diplomáztam, de adatbázisokkal és reportinggal foglalkozom, most éppen a Sony Europe-nál. Zenei ”pályám” 6 évesen kezdődött, amikor zeneiskolába írattak, ahol először furulyáztam, majd 6 évig szintetizátoroztam, zenetörténetet és szolfézst tanultam. Ezekből végül az általános iskola végén alapfokú művészeti vizsgát szereztem. Talán innen a motiváció, hogy ne csak passzívan hallgassak zenét, hanem kezdjek is vele valamit. A Drum and Bass műfajával 2010 körül a UKF Drum&Bass YouTube-csatorna segítségével ismerkedtem meg. Ki tudja miért, a 87/174 bpm valahogy rezonál a lelkemmel. Sokféle zenét hallgattam, mire 2018-2019 körül teljesen beszippantott a műfaj. A mai napig alig hallgatok mást, ha mégis, az is dubstep. Minden héten szorgalmasan kiválogatom a friss release-eket az én ízlésvilágomnak megfelelő számok után kutatva és mivel találok is heti 20-30 track-et, gyorsan bővül a könyvtáram, amiből itthon kevergetni szoktam. 2020-ban kezdtem gyakorolni egy kis Hercules kezdőszettel saját és a közvetlen környezetem szórakoztatására. Egy évvel később elérkezettnek láttam az időt, hogy kicsit komolyabb gear-t vegyek, így lett a mostani DDJ-400-am, amin a Szelektrik 2022-es művemet is készítettem. Azért jelentkeztem, mert jó visszajelzés lehet arról, hol tartok most, mire elég az elmúlt 2 év hobbiszerű, barátok számára történő kevergetése. Szándékom az is, hogy kicsit talán többen hallgassák a mixeimet, mert 1-2 nap mix írás után nem mindig elég 10-
20 lejátszás soundcloudon. Valójában 10 hónapja nem tettem közzé rögzített szettet, mert kicsit elvesztettem a motivációmat, amit most a Szelektrik lehetősége visszaadott, amivel máris nyertem valamit. Mixeimet a változatosság jellemzi. Igyekszem kombinálni a különböző alműfajokat. Gyakorta találkozhattok velem DnB bulikon. Igyekszem ott lenni minden jó Bladerunnaz, thehive, vagy BeatSafari eseményen, de nem ijedek meg, ha Pozsonyig, vagy Miloviceig kell menni egy-egy jó estéért.

 

 

 

 

Hussar második fordulós mixe:

 

social

Kapcsolódj be!