Most szól:
Vezeti:

logó

vissza

Vissza
2022.06.24. Péntek 09:50

ROB RUSSEL

ROB RUSSEL

A TOP 10 mezőnyében a zenerajongó gépészmérnök-vállalkozó DJ, Priskin Róbert - Rob Russel. Hat éve mixel bulikban. Sok stílust kedvel, és ez tükröződik mixeiben is. Azt mondja: mainstreamben underground - az undergroundban pedig mainstream.

A TOP 10 mezőnyében a kecskeméti gépészmérnök-vállakozó Priskin Róbert – azaz Rob Russel.

Így ír magáról:

Rajongok a zenéért, imádok zenét hallgatni. Sok stílust is szeretek – és ez a mixemben is megmutatkozik. Szokták rám mondani, hogy a mainstreamben underground vagyok, viszont az undergroundban meg mainstream. A zenehallgatásból való kedvenceimet szoktam egy mixbe összegyúrni, illetve egy buliban igyekszem a szettjeimet színesíteni a „sok kötelező mellett” akár egy remix-szel, vagy két „sláger” között beszúrok egy ismeretlenebb, de annál ütősebb trekket, az akár kettő vagy hatórás rezidens szettjeim alatt. Igyekszem hagyni valami nyomot. 😊
A zene szeretete egészen kiskorom óta végigkísér. A komolyabb szakmai ambícióim 2014-ben kezdődtek el, ekkor kezdtem lehetőségeket kapni, főleg egész estés alkalmakra. Azóta gyakorlom, hogy 4-6 órában hogyan tudom, a közönségre reakcióira, igényeire figyelve, de a saját elképzeléseimmel megbolondítani egy szettet. A stílusok váltakozása nagyon gyakoriak nálam, illetve a korszakokkal is nagyon szeretek igényesen játszani.

Rob Russel második fordulós mixe:

social

Kapcsolódj be!