Most szól:
Vezeti:

logó

vissza

Vissza
2022.06.24. Péntek 09:50

USED DISCO

USED DISCO

A TOP 10 mezőnyében a 38 éves DJ, Antal Tamás. Általános iskolás kora óta zenél, 2000 óta profi DJ-ként. A progresszív house korszakában DJ STAMP néven volt rezidens neves budapesti klubokban, majd 2015 óta a USED DISCO projekt keretében alkot és dolgozik. Játszott már Londonban és Ibizán is, prodcerként jelentek meg zenéi neves nemzetközi kiadóknál. A célja: a house műfaj hiteles képviselőjeként bemutatni az irányzat új zenéit a magyar közönségnek!

A TOP 10 mezőnyében a 38 éves Dj, Antal Tamás aka DJ STAMP aka USED DISCO.

Így ír magáról:

Általános iskolában kezdtem el közönség előtt zenélni, nagyjából 24 éve. Azóta csodálatos magyar karrier áll mögöttem. 2000 körül, amikor rátaláltam az igazi zenei irányomra, felvettem a dj STAMP nevet, és 2015-ig aktívan használtam.
Dj STAMP-ként az összes jelentősebb magyarországi klubban játszottam, számos legendás helyen voltam rezidens, például Pacha Budapest, Home Club, Dokk Club. Ezek a rezidenciák, az ún. progresszív house korszakban voltak. A legtöbb esetben bemelegítő (warm up) szettet játszottam, mert őszintén szólva akkoriban ez volt a kedvencem és a szenvedélyem. 2015-ben megalapítottam új projektemet USED DISCO néven. A projekt keretében DJ kollégámmal zenéket írtunk és országszerte turnéztunk az elmúlt években. Magyarországon a Tesla Budapest rezidensei voltunk, ezen kívül volt szerencsénk játszani Londonban, Ibizán (Cala Bassa Beach Club, Tantra) és 2 éve a Defected Croatia Festival-on is. Producerként olyan nemzetközi kiadókon jelennek meg kiadványaim, mint a Nervous Records, a Nurvous Records, a Blacksoul Music, a Sleazy Deep, a King Street Sounds, a Let There Be House és a saját kiadóm a Play and Tonic Records gondozásában.  A rádiózás sem áll tőlem távol, a “hőskorszakban” a Justmusic.fm-en volt saját műsorom Happy Mondays néven, majd az internetrádiózást folytatva a nugen.fm programmanagere voltam, ahol 2 éven keresztül intéztem az ott futó adások menetét. Ezen kívül rengeteg internetes és fm rádiós vendég mixet készítettem itthonra és külföldre egyaránt. A COVID mindenki életét, így az enyémet is megváltoztatta. Másfél éve egyedül képviselem a USED DISCO projektet. Ettől függetlenül motivációm töretlen, készülnek az új dalok, van egy kiadás előtt álló videóklippem, és bízom benne, hogy a nemzetközileg már 2-3 éve intenzíven futó és népszerű HOSUE zene hullámai elérik Magyarországot is, ahol a stílus hiteles képviselőjeként
mutathatom majd be jelenlegi kedvenc zenéimet.

 

Used Disco második fordulós mixe:

 

social

Kapcsolódj be!