Most szól:
Vezeti:

logó

vissza

Vissza
2022.08.18. Csütörtök 16:55

SZELEKTRIK - A NYERTESEK!

SZELEKTRIK - A NYERTESEK!

A tavasszal meghirdetett Szelektrik versenyre közel 300 mixet küldtek be. A TOP 10 mezőnye élőben, a petőfi Rádióban is bizonyította, mit tud! És ma, a STRAND fesztiválon kiderült: ki a 3 legjobb! Sőt: a zsűri egy extra díjjal is meglepte a nyerteseket!

A Szelektrik tavasz óta tartó versenye a végéhez ért: ma a STRAND Fesztiválon derült ki, melyik 3 versenyző részesül a különleges nyereményekben!

A harmadik helyen a 26 éves drum and bass mániás pszichológus, az adatbázisokkal és reportinggal foglalkozó Huszár Péter,  HUSSAR végzett.

Második lett a Szelektrik versenyében a 14 éves kora óta mixelő DJ, MATT KLEAR. 

A SZELEKTRIK győztese, az első helyezett a felvidéki születésű DJ és producer, ANDREA LANE!

A versenyzők oklevelet kaptak és az Audiotechnika értékes nyereményeivel gazdagodtak. És: meglepetésre extra díjjal állt elő a  rádiós zsűri. Az eredeti kiírás szerint csak az első helyezett díja lett volna az, hogy egy éven át a Petőfi Elektrik rezidenseként mixelhet a rádióban – de ez megváltozott: az első és a második helyezett szettjeit is hallhatod majd a Petőfi Elektrikben! A rádiós és a DJ zsűri hosszas tanakodás után döntött úgy, hogy nem csak az első, hanem a második helyezettnek is lehetőséget ad a rádiós megjelenésre.

–  A mezőny annyira erős volt, hogy eleve nehéz volt összerakni a végső sorrendet. Az első két helyezett – bár zeneileg mást képvisel – azonosan magas színvonalú produkciójával és kiemelkedő tehetségével  egyaránt kiérdemelte a rádiós megjelenés lehetőségét – indokolja a döntést Béli Ádám, a Petőfi csatornaigazgatója.

Így tehát szeptembertől hetente hallhatod majd Andrea Lane és Matt Klear mixeit a Petőfi Rádióan: Andrea csütörtök esténként, Matt pedig hétfőnként játszik majd a Petőfi Elektrikben.

További részletek a díjátadóról a Petőfi TV online felületein, a Petőfi Rádióban és az M2 Petőfi TV-n! A nyerteseknek gratulálunk – a részvételt pedig köszönjük a Szelektrik teljes mezőnyének!

 

social

Kapcsolódj be!